Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Apeldoorn | Heeft u een advocaat in Apeldoorn nodig voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij graag voor u klaar! Bij ons werken uitsluitend ervaren en deskundige juristen, die juridische diensten leveren voor een laagdrempelig uurtarief van € 95,-. Onze juristen kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer door onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat ApeldoornJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Ondernemingsrecht
> Contracten
Arbeidsrecht
> Vastgoed

Advocaat ApeldoornJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Strafrecht
> Arbeidsrecht
> Overheid
> Overeenkomsten

Advocaat ApeldoornJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt telefonisch advies
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Apeldoorn

In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Apeldoorn, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat naast het adviseren en het opstellen van contracten,  (bedrijfs)juristen dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen onze (bedrijfs)juristen geregeld, net als een advocaat Apeldoorn bij de Rechtbank Apeldoorn. Deze wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat universitair geschoolde juristen net als advocaten uit Apeldoorn in staat zijn om het volledige pakket aan juridische dienstverlening te kunnen aanbieden. Het blijven werken bij een advocatenkantoor was dus niet langer nodig. Uiteraard hebben onze juristen ook de ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen helpen. Naast 300 bedrijven, kunnen ook honderden particulieren dit bevestigen.

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies staat voor het leveren van kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit deskundige en ervaren juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Klanten besparen bij Bleijerveld Juridisch advies duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet uit 2011 geen advocaat Apeldoorn (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing vindt u terug in uw kostenplaatje. Wij hanteren namelijk een laagdrempelig en toegankelijk uurtarief van slechts € 95,-

Inmiddels leveren onze juristen net als een advocaat Apeldoorn al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk adviseren, contracten opstellen en procederen bij de rechter. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Apeldoorn, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en daarnaast ook gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van maar € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.