Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Beuningen | Bent u op zoek naar een advocaat in Beuningen voor juridische diensten? Wij staan dan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen. Onze juristen leveren juridische diensten voor een toegankelijk uurtarief van € 95,-. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat BeuningenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Contracten
> Ondernemingsrecht
> Vastgoed
Arbeidsrecht

Advocaat BeuningenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overheid
> Arbeidsrecht
> Overeenkomsten
> Strafrecht

Advocaat BeuningenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Beuningen

Sinds 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd waardoor in 80% van de gevallen, net als advocaten uit Beuningen, (bedrijfs)juristen ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het contracten opstellen en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen onze juristen geregeld, net als een advocaat Beuningen bij de Rechtbank Nijmegen. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat wij bij Bleijerveld Juridisch advies als universitair geschoolde juristen net als advocaten uit Beuningen het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Voor ons was het dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Het spreekt voor zich dat wij ook onze ervaring uit de advocatuur hebben meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Naast 300 bedrijven, kunnen ook reeds honderden particulieren dit bevestigen.

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies levert niet alleen kwalitatieve maar ook betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit deskundige en ervaren juristen die een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten ambiëren te behalen.

Bij ons besparen klanten duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de wet veranderd is in 2011 geen advocaat Beuningen (meer) hoeven te zijn. Deze kostenbesparing in uw kostenplaatje vindt u terug in ons toegankelijke uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom slechts € 95,-.

Inmiddels leveren onze juristen net als een advocaat Beuningen al vele jaren voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, adviseren en contracten opstellen. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Beuningen, omdat wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil om te onthouden, is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.