Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Delft | Bent u op zoek naar  een advocaat in Delft voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken deskundige en ervaren juristen. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies leveren juridische diensten voor slechts € 95,- p/u. Wij kunnen bijvoorbeeld contracten voor u opstellen, u adviseren, maar ook voor u procederen bij de rechter. Kijk eens naar onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat DelftJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Contracten

Advocaat DelftJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overeenkomsten
> Arbeidsrecht
> Strafrecht
> Overheid

Advocaat DelftJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Delft

In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden waardoor in 80% van de gevallen, net als een advocaat uit Delft, (bedrijfs)juristen ook kunnen procederen bij de rechter. (Bedrijfs)juristen kunnen nu dus naast het adviseren en contracten opstellen, ook procederen bij de rechter. De juristen bij Bleijerveld Juridisch advies doen dit geregeld, net als een advocaat Delft bij de Rechtbank Den Haag. Deze wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat de universitair geschoolde juristen van Bleijerveld Juridisch advies net als advocaten uit Delft het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Onze juristen hebben uiteraard ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor zij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan als advocaten uit Delft. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

Advocaat Delft - Juridisch advies Delft

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Ons kantoor staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit deskundige en ervaren juristen, die ambiëren een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  Bij ons besparen klanten duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Delft (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing vindt u terug in uw kostenplaatje en ook in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-

  Tegenwoordig leveren wij net als een advocaat Delft al gedurende vele jaren voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, adviseren en contracten opstellen. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Delft, aangezien wij beschikken over dezelfde werkervaring en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één groot en belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelige uurtarief van € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.