Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Doetinchem | Bent u op zoek naar een advocaat in Doetinchem voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij altijd voor u klaar! Bij ons werken ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor een laagdrempelig uurtarief van € 95,-. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat DoetinchemJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Contracten
> Ondernemingsrecht
> Vastgoed

Advocaat DoetinchemJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overeenkomsten
> Arbeidsrecht
> Strafrecht
> Overheid

Advocaat DoetinchemJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Doetinchem

Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen, net als advocaten uit Doetinchem, (bedrijfs)juristen ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het contracten opstellen en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen onze juristen geregeld, net als een advocaat Doetinchem bij de Rechtbank Zutphen. Deze wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat universitair geschoolde juristen, zoals bij Bleijerveld Juridisch advies, net als een advocaat uit Doetinchem het complete pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer noodzakelijk om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben wij onze ervaring uit de advocatuur ook meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor onze juristen u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen naast honderden particulieren ook meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit ervaren en deskundige juristen, die ambiëren een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Onze klanten besparen bij Bleijerveld Juridisch advies duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Doetinchem (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in ons toegankelijke uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom € 95,-

Inmiddels leveren onze juristen net als een advocaat Doetinchem al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, contracten opstellen en adviseren. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Doetinchem, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.