Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Duiven | Heeft u een advocaat in Duiven nodig voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij ons werken louter ervaren en deskundige juristen. Bleijerveld Juridisch advies levert juridische diensten voor een laagdrempelig uurtarief van € 95,-. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Zie onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

 

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat DuivenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Contracten
Arbeidsrecht
> Ondernemingsrecht
> Vastgoed

 

Advocaat DuivenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Strafrecht
> Arbeidsrecht
> Overheid
> Overeenkomsten

 

Advocaat DuivenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Duiven

In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Duiven, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast het contracten opstellen en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen onze juristen geregeld, net als een advocaat Duiven bij de Rechtbank Arnhem. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat onze universitair geschoolde juristen net als een advocaat uit Duiven het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Onze juristen hoefden dus niet langer bij een advocatenkantoor te blijven werken. Uiteraard hebben wij bij Bleijerveld Juridisch advies onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

 

Bleijerveld Juridisch advies

Bij Bleijerveld Juridisch advies leveren we kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit ervaren en deskundige juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Bij ons bespaart u duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Duiven (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in ons toegankelijke uurtarief. Het uurtarief bij Bleijerveld Juridisch advies bedraagt slechts € 95,-.

Inmiddels levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Duiven al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk contracten opstellen, adviseren en procederen bij de rechter. Ons kantoor is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Duiven, aangezien onze juristen dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons toegankelijke uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.