Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Ede | Heeft u een advocaat in Ede nodig voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor slechts € 95,- per uur. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bekijk het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat EdeJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Contracten
> Vastgoed
> Ondernemingsrecht

Advocaat EdeJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overeenkomsten
> Arbeidsrecht
> Overheid
> Strafrecht

Advocaat EdeJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Ede

In 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als een advocaat uit Ede, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast het adviseren en contracten opstellen, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij geregeld, net als een advocaat Ede bij de Rechtbank Arnhem. De wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als een advocaat uit Ede het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Uiteraard hebben wij ook onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit ervaren en deskundige juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Bij ons besparen klanten duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de wetswijziging uit 2011 geen advocaat Ede (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom € 95,-

Inmiddels leveren wij net als een advocaat Ede al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk adviseren, contracten opstellen en procederen bij de rechter. Ons kantoor is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Ede, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons toegankelijke uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.