Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Elst | Heeft u een advocaat in Elst nodig voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij graag voor u klaar! Ons team bestaat enkel uit ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor een uurtarief van slechts € 95,-. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

 

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat ElstJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Contracten
> Ondernemingsrecht
> Vastgoed
Arbeidsrecht

 

Advocaat ElstJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overeenkomsten
> Strafrecht
> Overheid
> Arbeidsrecht

 

Advocaat ElstJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Elst

Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Elst, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast het opstellen van contracten en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij bij Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Elst bij de Rechtbank Nijmegen. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat universitair geschoolde juristen, zoals wij, net als een advocaat uit Elst het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Werken bij een advocatenkantoor was dus niet langer nodig. Uiteraard hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en al meer dan 300 bedrijven bevestigen.

 

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies levert naast kwalitatieve ook betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit deskundige en ervaren juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor u te behalen.

Klanten besparen bij ons duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Elst (meer) hoeven te zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in ons toegankelijke uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-

Inmiddels levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Elst al gedurende vele jaren voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, adviseren en contracten opstellen. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Elst, aangezien wij naast het hebben van dezelfde werkervaring ook gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.