advocaat Elst

Advocaat Elst

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Vanwege een conflict een advocaat Elst nodig? Of wilt u graag een juridisch specialist inschakelen voor het opstellen of controleren van een contract? De gespecialiseerde juristen van Bleijerveld Juridisch advies kunnen particulieren en ondernemers uit Elst op talloze rechtsgebieden bijstaan.

Wij procederen voor u bij rechter, kunnen overeenkomsten controleren, contracten opstellen, bemiddelen en adviseren in conflicten. Advocaat Elst gezocht? Bleijerveld Juridisch advies heeft een snelle service en een professionele, toegankelijke werkwijze. Bij ons krijgt u wél de deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief. Dat is slechts € 125,-. Voor onze diensten hanteren wij ook nog eens zo veel mogelijk vaste prijzen.

Advocaat Elst nodig? Ontdek de mogelijkheden van Bleijerveld Juridisch advies, lees de reviews van onze cliënten of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u al een reactie, vaak mét vaste prijs.

Neem nu kosteloos contact met ons op! U kunt eventueel het onderstaande navigatiemenu gebruiken als u nog meer informatie wilt over Bleijerveld Juridisch advies.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  Contract 1

  In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies.  Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn.  Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was.  Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

  J. Veenbrink / Sellview

  Advocaat Emmen

  Ondernemers advocaat Elst

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren advocaat Elst

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Advocatenkantoor Elst

  Heeft u de hulp nodig van een advocatenkantoor Elst? Bleijerveld Juridisch advies helpt u graag. Onze (bedrijfs)juristen mogen namelijk in 80% van de gevallen, net als een advocaat Elst, voor u procederen bij de rechter. Dat is de uitkomst van een wijziging van de wet in 2011. Bleijerveld Juridisch advies onderscheidt zich wel van een advocatenkantoor Elst. Wij declareren nooit per 6 minuten, rekenen geen kantoorkosten, werken zo veel als mogelijk met vaste prijzen en ons uurtarief is slechts €125,-.

  Bleijerveld Juridisch advies heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Juristen Vereniging en is werkzaam door heel Nederland. Als inwoner van Elst moet u in gerechtelijke procedures waarschijnlijk naar Arnhem of Nijmegen, omdat Elst onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland valt.

  Wij kunnen niet alleen voor u procederen. Wij adviseren cliënten ook in conflicten, stellen contracten op, controleren tal van overeenkomsten en bemiddelen bij een geschil. Advocatenkantoor Elst gezocht? Kies voor de vakkundigheid van Bleijerveld Juridisch advies. Vraag nu een gratis offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

  Neem vrijblijvend contact met ons op!
  Advocaat Elst

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.