Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Enschede | Zoekt u een advocaat in Enschede voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken enkel deskundige en ervaren juristen. Zij leveren juridische diensten voor een uurtarief van slechts € 95,-. Onze juristen kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Zie het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso
Achterhoek

Advocaat EnschedeJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Contracten
> Ondernemingsrecht

 

Advocaat EnschedeJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overeenkomsten
> Overheid
> Arbeidsrecht
> Strafrecht

 

Advocaat EnschedeJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Enschede

Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Enschede, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het opstellen van contracten en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij bij Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Enschede bij de Rechtbank Enschede. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als een advocaat uit Enschede het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Wij hoefden dus niet langer bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor zij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

Advocaat Enschede - Juridisch advies Enschede

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit deskundige en ervaren juristen die ambiëren om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  Bij ons bespaart u duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Enschede (meer) hoeven te zijn. Deze besparing in uw kosten kunt u terug vinden in ons toegankelijke uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom slechts € 95,-.

  Inmiddels leveren wij net als een advocaat Enschede al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk contracten opstellen, adviseren en procederen bij de rechter. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Enschede, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,-.

  Bleijerveld Juridisch advies
  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.