Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Leeuwarden | Heeft u een advocaat in Leeuwarden nodig voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken deskundige en ervaren juristen. Bleijerveld Juridisch advies levert juridische diensten voor slechts € 95,- per uur. Wij kunnen bijvoorbeeld contracten voor u opstellen, u adviseren, maar ook voor u procederen bij de rechter. Zie het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat LeeuwardenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Ondernemingsrecht
> Contracten
> Vastgoed
Arbeidsrecht

 

Advocaat LeeuwardenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Strafrecht
> Arbeidsrecht
> Overheid
> Overeenkomsten

 

Advocaat LeeuwardenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Leeuwarden

In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als een advocaat uit Leeuwarden, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast contracten opstellen en het adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij bij Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Leeuwarden bij de Rechtbank Leeuwarden. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als advocaten uit Leeuwarden het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Wij hoefden dus niet langer nodig bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Naast honderden particulieren kunnen meer dan 300 bedrijven dit reeds bevestigen.

 

Advocaat Leeuwarden - Juridisch advies Leeuwarden

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies levert kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit deskundige en ervaren juristen die ambiëren om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  Bij ons bespaart u duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de wetswijziging uit 2011 geen advocaat Leeuwarden (meer) hoeven te zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in ons toegankelijke uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-

  Inmiddels levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Leeuwarden al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk contracten opstellen, adviseren en procederen bij de rechter. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Leeuwarden, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en daarnaast gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons toegankelijke uurtarief van € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.