Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Leiden | Bent u op zoek naar een advocaat in Leiden voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij graag voor u klaar! Bij ons werken ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor maar € 95,- per uur. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat LeidenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Contracten
> Ondernemingsrecht

 

Advocaat LeidenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Arbeidsrecht
t> Overheid
> Overeenkomsten
> Strafrecht

 

Advocaat LeidenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt telefonisch advies
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Leiden

Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Leiden, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast contracten opstellen en het adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen de juristen bij Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Leiden bij de Rechtbank Leiden. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als een advocaat uit Leiden het complete pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u bij Bleijerveld Juridisch advies met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

 

Advocaat Leiden - Juridisch advies Leiden

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit ervaren en deskundige juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  Klanten besparen bij ons duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Leiden (meer) hoeven te zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in uw kostenplaatje, maar ook in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt slechts € 95,-

  Inmiddels levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Leiden al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk adviseren, contracten opstellen en procederen bij de rechter. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Leiden, aangezien wij gebruik maken van dezelfde systemen en bovendien dezelfde werkervaring hebben. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.