advocaat maastricht

Advocaat Maastricht

Adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Zoekt u de hulp van een advocaat Maastricht? Of wilt u een contract laten opstellen of controleren door een juridisch specialist? Bleijerveld Juridisch advies helpt particulieren en ondernemers uit Maastricht op allerlei rechtsgebieden.

Wij geven advies, controleren overeenkomsten en procederen bij de rechtbank. Bij Bleijerveld Juridisch advies krijgt u wel de deskundigheid, maar betaalt u nooit het hoge uurtarief als u een advocaat Maastricht nodig heeft. Wij rekenen namelijk slechts € 125,- per uur. Bovendien hanteren wij zo vaak mogelijk vaste prijzen, brengen geen kantoorkosten in rekening en declareren niet per gewerkte 6 minuten.

Advocaat Maastricht gezocht? Neem meteen gratis contact met ons op of dien vrijblijvend een offerteaanvraag in. U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons. Daarin hebben wij meestal een vaste prijs opgenomen.

Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Het is ook mogelijk om het navigatiemenu hieronder te gebruiken om meer te weten te komen over Bleijerveld Juridisch advies.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  Contract 1

  In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies.  Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn.  Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was.  Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

  J. Veenbrink / Sellview

  Advocaat Emmen

  Ondernemers advocaat Maastricht

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren advocaat Maastricht

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Advocatenkantoor Maastricht

  Wilt u een advocatenkantoor Maastricht inschakelen? De deskundige juristen van Bleijerveld Juridisch advies kunnen in 80% van de gevallen, net als een advocaat Maastricht, procederen bij de rechter. Een wijziging van de wet in 2011 heeft daartoe geleid.

  Bleijerveld Juridisch advies onderscheidt zich wel op verschillende manieren van een advocatenkantoor Maastricht. Zo hanteren wij zo vaak als mogelijk vaste prijzen, rekenen geen kantoorkosten, declareren wij niet per gewerkte 6 minuten en hebben wij een uurtarief van slechts € 125,-.

  Bleijerveld Juridisch advies is aangesloten bij de Nederlandse Juristen Vereniging en door heel Nederland werkzaam. Procederen bij de rechtbank is één de werkzaamheden die wij verrichten voor onze cliënten. Omdat de gemeente Maastricht onder de rechtbank Limburg valt, vinden gerechtelijke procedures van u meestal plaats in de rechtbank van Maastricht.

  De vakkundige juristen van Bleijerveld Juridisch advies kunnen ook contracten controleren, overeenkomsten opstellen, bemiddelen in conflicten en u juridisch adviseren. Een advocatenkantoor Maastricht gezocht? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem kosteloos contact met ons op. Gebruik onze website om meer te ontdekken over ons en reviews te lezen van andere cliënten.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  Advocaat Oosterbeek

  *vlag van Gelderland (Oosterbeek heeft geen vlag beschikbaar.)

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.