Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Maastricht | Heeft u een advocaat in Maastricht nodig voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan wij graag voor u klaar! Ons team bestaat enkel uit ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor een toegankelijk uurtarief van slechts € 95,-. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bezoek het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat MaastrichtJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Contracten
> Ondernemingsrecht
> Vastgoed

 

Advocaat MaastrichtJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overeenkomsten
> Arbeidsrecht
> Strafrecht
> Overheid

 

Advocaat MaastrichtJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Maastricht

In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als een advocaat uit Maastricht, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast het contracten opstellen en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen de juristen van Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Maastricht bij de Rechtbank Maastricht. Deze wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als een advocaat uit Maastricht het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was voor ons dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben wij ook onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Naast honderden particulieren kunnen reeds meer dan 300 bedrijven dit bevestigen. 

 

Advocaat Maastricht - Juridisch advies Maastricht

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit deskundige en ervaren juristen met de ambitie om lange termijn successen en een zo hoog mogelijk rendement voor onze klanten te behalen.

  Bij ons bespaart u als klant duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Maastricht (meer) hoeven te zijn. Deze besparing in uw kosten kunt u terug vinden in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom slechts € 95,-.

  Inmiddels leveren onze juristen net als een advocaat Maastricht al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, adviseren en contracten opstellen. Ons kantoor is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Maastricht, aangezien onze juristen dezelfde werkervaring hebben en daarnaast gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.