Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Nijmegen | Bent u op zoek naar een advocaat in Nijmegen voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor slechts € 95,- per uur. Wij kunnen bijvoorbeeld contracten voor u opstellen, u adviseren, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

 

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat NijmegenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Ondernemingsrecht
> Contracten
> Vastgoed
Arbeidsrecht

 

Advocaat NijmegenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Strafrecht
> Arbeidsrecht
> Overheid
> Overeenkomsten

 

Advocaat NijmegenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Nijmegen

In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Nijmegen, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het adviseren en contracten opstellen, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij geregeld, net als een advocaat Nijmegen bij de Rechtbank Nijmegen. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als een advocaat uit Nijmegen het complete pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

 

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies staat voor het leveren van kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit ervaren en deskundige juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Klanten besparen bij ons duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de wetswijziging uit 2011 geen advocaat Nijmegen (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in uw kostenplaatje, maar daarnaast ook in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom slechts € 95,-

Inmiddels leveren wij net als een advocaat Nijmegen al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk contracten opstellen, adviseren en procederen bij de rechter. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Nijmegen, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.