Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Uden | Heeft u een advocaat in Uden nodig voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken enkel ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor een toegankelijk uurtarief van slechts € 95,-. Wij kunnen u bijvoorbeeld contracten voor u opstellen, adviseren, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bekijk onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

 

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat UdenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Vastgoed
Arbeidsrecht
> Contracten
> Ondernemingsrecht

 

Advocaat UdenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overheid
> Overeenkomsten
> Arbeidsrecht
> Strafrecht

 

Advocaat UdenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Uden

Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Uden, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het adviseren en contracten opstellen, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij bij Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Uden bij de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als een advocaat uit Uden het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was voor ons dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Uiteraard hebben wij ook onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

 

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies staat voor het leveren van kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit ervaren en deskundige juristen met de ambitie om lange termijn successen en een zo hoog mogelijk rendement voor onze klanten te behalen.

Klanten besparen bij ons duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de wetswijziging uit 2011 geen advocaat Uden (meer) hoeven te zijn. Deze besparing in uw kosten kunt u terug vinden in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-.

Inmiddels leveren wij net als een advocaat Uden al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, adviseren en contracten opstellen. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Uden, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.