Advocaat Uden

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Wilt u graag hulp van een advocaat Uden? Heeft u advies of bijstand nodig in een conflict? Of wilt u een overeenkomst laten controleren of opstellen door een juridisch specialist? Bleijerveld Juridisch advies helpt particulieren en ondernemers uit Uden op vele rechtsgebieden.

Wij controleren, adviseren én procederen bij de rechter. Wilt u bijstand van een advocaat Uden? De gespecialiseerde juristen van Bleijerveld Juridisch advies helpen u op een professionele én toegankelijke wijze. Zo rekenen wij slechts € 125,- per uur, hebben wij voor veel diensten vaste prijzen en declareren wij nooit per gewerkte 6 minuten.

Advocaat Uden nodig? Neem nu gratis contact op met Bleijerveld Juridisch advies. Ook is het mogelijk om meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiterlijk 24 uur later heeft u een reactie van ons ontvangen. Vaak nemen wij daarin een vaste prijs op.

Neem nu gratis contact op met ons! Of gebruik voor meer informatie het navigatiemenu hieronder en lees de reviews van andere klanten. 

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  Licentieovereenkomst opstellen 1

  In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies.  Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn.  Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was.  Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

  J. Veenbrink / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers advocaat Uden

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren advocaat Uden

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Advocatenkantoor Uden

  Bent u op zoek naar een advocatenkantoor Uden? De deskundige juristen van Bleijerveld Juridisch advies kunnen in 80% van de gevallen, net als een advocaat Uden, procederen bij de rechter. Dat is de uitkomst van een wijziging van de wet in 2011.

  Wel hebben wij een andere, toegankelijkere werkwijze dan een advocatenkantoor Uden. Wij werken bijvoorbeeld zo veel als mogelijk met vaste prijzen en declareren niet per gewerkte 6 minuten. Ook hebben wij een laagdrempelig uurtarief, namelijk slechts € 125,-.

  Wij hebben ons aangesloten bij Nederlandse Juristen Vereniging en staan cliënten bij door heel Nederland. Procederen bij de rechter is één van onze diensten. De gemeente Uden valt onder het arrondissement van de rechtbank Oost-Brabant. In gerechtelijke procedures komt u daarom waarschijnlijk terecht bij de rechtbank in Den Bosch.

  Bleijerveld Juridisch advies kan u ook helpen met het opstellen of controleren van een contract en kan u juridisch advies geven. Zoekt u een advocatenkantoor Uden? Neem dan vandaag nog gratis contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  Advocaat Herenveen

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.