Algemene voorwaarden
laten controleren

Juridische hulp bij algemene voorwaarden nodig?

Bleijerveld Juridisch advies | Algemene voorwaarden laten controleren v.a €95,-.

Cliënten met wie wij hebben samengewerkt

Advocatenkantoor
Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Algemene voorwaarden controleren

Laat uw algemene voorwaarden controleren door ervaren, deskundige en betaalbare juristen.

Algemene voorwaarden laten controleren is erg belangrijk. Algemene voorwaarden vormen de basis van de juridische afspraken van uw bedrijfsvoering. In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. 

Het regelmatig laten controleren van algemene voorwaarden door een jurist is van vitaal belang voor elk bedrijf. Door deze controle wordt ervoor gezorgd dat de voorwaarden nog steeds voldoen aan de laatste wet- en regelgeving en dat ze optimaal aansluiten bij de evoluerende behoeften van het bedrijf. Een jurist kan ook potentiële risico’s identificeren en juridische valkuilen vermijden, waardoor het bedrijf goed beschermd blijft tegen mogelijke geschillen en juridische complicaties. Wij controleren graag of uw algemene voorwaarden nog goed aansluiten bij uw bedrijfssituatie en wet- en regelgeving. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Liever eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op via Whatsapp, mail of telefoon.

Algemene voorwaarden laten controleren kosten

Algemene voorwaarden laten controleren door ervaren, deskundige en betaalbare juristen.

Wilt u algemene voorwaarden laten controleren door een gespecialiseerde en ervaren jurist? Bij Bleijerveld Juridisch advies zijn we dagelijks bezig met het opstellen en controleren van algemene voorwaarden.

Voor een controle van uw algemene voorwaarden maken wij altijd van tevoren een vaste prijs.

Vraag direct kosteloos een offerte aan voor het laten controleren van uw algemene voorwaarden.

Na een aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag door te nemen en ontvangt u vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een offerte. Zo weet u snel waar u aan toe bent. 

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Algemene voorwaarden laten controleren
Algemene voorwaarden
laten controleren v.a. € 95,-
Vragen?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

mr. Arthur Bleijerveld

“Neem gerust contact met mij op voor een gratis offerte of meer informatie!”
Waarom is het laten checken van uw algemene voorwaarden belangrijk?

Algemene voorwaarden laten controleren is erg belangrijk. Algemene voorwaarden vormen de basis van de juridische afspraken van uw bedrijfsvoering. In Nederland kennen we de contractvrijheid. Dit betekent dat u vrij bent om af te spreken wat u maar wilt, maar dan wel binnen de beperkingen die de wet oplegt. 

Deze contractbeperkingen kunnen algemeen zijn, maar ook specifiek voor een bepaald soort contract. Voor algemene voorwaarden gelden veel beperkingen, omdat deze ‘kleine lettertjes’ in de praktijk niet vaak gelezen worden. De wetgever heeft hier dus al rekening mee gehouden. Er zit hierin nog wel een groot verschil of u met particulieren (B2C) of bedrijven (B2B) handelt. Wij checken graag of uw algemene voorwaarden hier goed op aansluiten.

Ontwikkelingen

Daarnaast kan het zijn dat uw bedrijf zich ontwikkelt, bijvoorbeeld door uitbreiding van de bedrijfsvoering. Naast B2B bent u uw producten of diensten ook B2C gaan aanbieden. Deze veranderingen kunnen aanleiding geven tot het wijzigen van de algemene voorwaarden, omdat aan zaken doen met bedrijven hele andere regels zijn verbonden dan aan het zaken doen met de veel beter beschermde consument. Wij kunnen uw algemene voorwaarden hierop controleren.

Up to date

Ook ontwikkelingen in het recht kunnen aanleiding geven tot het controleren en aanpassen van algemene voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan de steeds strenger wordende consumentenwetgeving bij (online) aankopen. Ook verandering in rechterlijke overwegingen in de jurisprudentie kunnen aanleiding geven tot het controleren van algemene voorwaarden, zowel uit noodzaak of om in te spelen op nieuwe mogelijkheden.

Algemene voorwaarden laten checken? Wij helpen u graag voor een vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Ons streven is om altijd binnen 3 werkdagen een overeenkomst te hebben gecontroleerd! Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een gratis offerte aan!

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.
Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Our activities last year

0 +
Contracten
0 M
Contractwaarde
0
Nieuwe klanten

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Algemene voorwaarden

Niet de juiste algemene voorwaarden dienst gevonden op deze pagina?

5 / 5

5/5
5 / 5
5/5
Beoordeling
3 sterren
2 sterren
1 sterren
5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)

Gratis offerte aanvragen:
Nieuwe Algemene voorwaarden – Controleren
Vul de onderstaande gegevens in
Of neem contact op via: