juridisch advies Almere

Juridisch advies Almere

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Almere

Juridisch advies Almere van de juristen van Bleijerveld juridisch advies.

Zoekt u een jurist die voor u kan procederen bij de rechter? Wilt u een contract laten opstellen of controleren? Of heeft u juridisch advies nodig in een conflict? Bleijerveld Juridisch advies helpt zowel particulieren als mkb’ers uit Almere. Onze juristen staan u bij op talloze rechtsgebieden.

Wij procederen voor u bij de rechter, kunnen contracten controleren, overeenkomsten opstellen en u juridisch adviseren. Bleijerveld Juridisch advies staat voor professionaliteit en toegankelijkheid. Bij ons krijgt u voor juridisch advies Almere wél de deskundigheid, maar betaalt u nooit het hoge uurtarief. Dat is slechts € 125,-. Wij hanteren bovendien zo veel mogelijk vaste prijzen en declareren niet per 6 minuten.

Meer informatie over juridisch advies Almere? Ontdek op onze website wat wij voor u kunnen doen. Ook is het mogelijk om gratis en vrijblijvend contact op te nemen met ons of een offerteaanvraag in te dienen. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie van ons, vaak met een vaste prijs.

Neem vandaag nog gratis contact op met ons! Of gebruik het onderstaande navigatiemenu als u meer wilt weten over Bleijerveld Juridisch advies.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  “Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze’ jurist’ , een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!”

  H. van Dijk / NuCall.nl
  Zakelijk juridisch advies ondernemingsrecht

  Ondernemers juridisch advies Almere

  Slechts €125,- per uur

  Arbeidsrecht
  Ondernemingsrecht
  Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Particulieren juridisch advies Almere

  Slechts € 125,- per uur

  Overheid
  > Arbeidsrecht
  Overeenkomsten
  Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Find your reasons

  Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  Een vaste prijsafspraak
  Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Jurist Almere

  Zoekt u een jurist Almere? Onze gespecialiseerde juristen kunnen u op tal van rechtsgebieden bijstaan. Bleijerveld Juridisch advies hanteert een toegankelijke en laagdrempelige werkwijze. Dat vertaalt zich onder meer in ons lage uurtarief, dat is slechts € 125,-. Wij werken daarnaast zo veel mogelijk met vaste prijzen, declareren niet per 6 minuten en rekenen geen kantoorkosten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan, als u een jurist Almere nodig heeft.

  Bleijerveld Juridisch advies, aangesloten bij de Nederlandse Juristen Vereniging, is door heel Nederland actief. Wij kunnen onder meer voor u procederen bij de rechter. De gemeente Almere valt onder de rechtbank Midden-Nederland. In gerechtelijke procedures komt u daarom over het algemeen terecht bij de rechtbank in uw eigen woonplaats.

  Naast procederen doet Bleijerveld Juridisch advies nog veel meer. Onze juristen kunnen onder meer contracten of overeenkomsten opstellen en controleren. Mocht u een jurist Almere zoeken, dan kunt u gratis en vrijblijvend contact opnemen met ons. Lees de reviews van andere klanten, ontdek onze mogelijkheden op deze website of vraag voor juridisch advies Almere nu gratis een offerte aan.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  Juridisch advies Almere

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.