Juridisch advies Almere

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Almere

Bleijerveld Juridisch advies is een juridisch advieskantoor die beschikt over gespecialiseerde juristen in de algemene rechtspraktijk en bedrijfsjuristen in de commerciële rechtspraktijk. Daarom bent u zowel als Mkb’er of particulier voor bijna alle rechtsgebieden bij ons aan het juiste adres voor slechts € 95,- p/u. Voor meer informatie over Juridisch advies Almere kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen of u kunt gelijk naar de gewenste afdeling in onderstaand menu.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Bleijerveld juridisch advies

De gemeente Almere valt onder het arrondissement van de rechtbank Midden-Nederland. Mocht er sprake zijn van een gerechtelijke procedure, zult u dus bij deze rechtbank terechtkomen. Gelukkig hoeft er in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet te worden geprocedeerd. Bleijerveld Juridisch advies procedeert, maar stelt daarnaast ook contracten op. Daarnaast zijn wij te benaderen voor Juridisch advies Almere.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, desondanks zijn onze juristen door heel het land actief. Tegenwoordig is een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig en helpen wij onze cliënten in de meeste gevallen door digitaal of telefonisch contact en overleg. Desalniettemin is een persoonlijke ontmoeting altijd mogelijk. U bent welkom bij ons op kantoor voor o.a. Juridisch advies Almere of wij komen naar een door u gewenste locatie. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over Juridisch advies.

Advocaat Almere - Juridisch advies Almere

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Sinds de wetswijziging in 2011 is de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot. Dit houdt in dat een advocaat geen meerwaarde meer is voor particulieren en Mkb’ers, omdat een jurist sindsdien bevoegd is om ongeveer 80% van de gerechtelijke procedures te voeren. Naast procederen, kunnen juristen ook adviseren en contracten opstellen. Een simpele rekensom laat zien dat u op deze manier aardig in de kosten zal besparen, aangezien wij een laagdrempelig honorarium hanteren van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist rijk aan praktijk ervaring. Bent u geïnteresseerd? Lees hier meer over de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Neem contact op!

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld