Juridisch advies Amersfoort

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Amersfoort

Bleijerveld Juridisch advies is een advieskantoor met verschillende specialisaties. Een commerciële rechtspraktijk voor mkb’ers en een algemene rechtspraktijk voor particulieren. Hierdoor kunt u zowel als mkb’er als particulier bij ons terecht. Wij verrichten verschillende diensten zoals het opstellen van contracten, juridisch advies Amersfoort of het voeren van gerechtelijke procedures. Voor meer informatie over juridisch advies Amersfoort kunt u zich oriënteren in onderstaand menu door een keuze te maken tussen particuliere of zakelijke rechtshulp. U bent natuurlijk ook welkom om contact met ons op te nemen!

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Amersfoort

De gemeente Amersfoort valt onder het arrondissement van de rechtbank Midden-Nederland. Rechtbank Midden-Nederland is onderverdeeld in 5 regio’s, waarvan Amersfoort er eentje is. In het geval van een gerechtelijke procedure zult u dus te maken hebben met de rechtbank Midden-Nederland regio Amersfoort. Gelukkig wordt er in de meeste gevallen niet geprocedeerd en hoeft er dus geen rechter aan te pas te komen, want vaak hebben we te maken met buitengerechtelijke diensten zoals juridisch advies Amersfoort of het opstellen van contracten.

Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies bevindt zich in Arnhem, maar dit betekent niet dat onze juristen zich tot daar beperken. Onze juristen kunnen door heel Nederland ingezet worden, aangezien wij onze cliënten meestal helpen door telefonisch of digitaal overleg. Heeft u liever een persoonlijke ontmoeting? Dan kan dat natuurlijk geregeld worden. U bent altijd van harte welkom op ons kantoor of wij maken een afspraak bij u in Amersfoort. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over Juridisch advies Amersfoort.

“In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd die de machtspositie van advocaten inperkt. Vroeger moest men voor een gerechtelijke procedure bijna altijd naar een advocaat. Tegenwoordig hebben juristen ook de bevoegdheid om bijna elke gerechtelijke procedure voor particulieren en mkb’ers te voeren. Procederen hoeft hierdoor niet meer schrikbarend veel geld te kosten. Voor andere juridische diensten zoals adviseren en het opstellen van contracten zijn advocaten evenmin noodzakelijk. Onze juristen zijn geen advocaat en daarom bespaart u bij ons aanzienlijk in de kosten. Wij hanteren een laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,- p/u. Voor dit bedrag heeft u te maken met goed geschoolde juristen, rijk aan praktijkervaring. Wilt u meer weten? Lees dan hier de veranderde wet of bezoek onze website om contact met mij op te nemen!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld