advocaat Apeldoorn

Juridisch advies Apeldoorn

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Juridisch advies Apeldoorn van Bleijerveld juridisch advies.

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een overeenkomst? Of wilt u graag bijstand of advies vanwege een conflict dat u heeft? Bleijerveld Juridisch advies helpt zowel particulieren als ondernemers uit Apeldoorn. Onze gespecialiseerde juristen kunnen u op talloze rechtsgebieden bijstaan.

Wat wij allemaal precies voor u kunnen doen? Wij geven juridisch advies, stellen contracten op én procederen voor u bij de rechter. Bleijerveld Juridisch advies onderscheidt zich met de toegankelijke en professionele werkwijze. Zo rekenen wij zo veel mogelijk vaste prijzen, rekenen wij geen kantoorkosten en declareren wij niet per 6 minuten. Voor juridisch advies Apeldoorn krijgt u bij Bleijerveld Juridisch advies wél de deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief. Dat is slechts € 125,- per uur.

Meer informatie over juridisch advies Apeldoorn vindt u op onze website. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Uiterlijk 24 uur later heeft u een reactie van ons, vaak met een vaste prijs daarin.

Neem vandaag nog gratis contact met ons op! Of gebruikt onderstaand navigatiemenu om te ontdekken wat Bleijerveld Juridisch advies voor u kan betekenen.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Review van een klant bij u uit de buurt

  “Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze’ jurist’ , een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!”

  H. van Dijk / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers Juridisch advies Apeldoorn

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren Juridisch advies Apeldoorn

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Jurist Apeldoorn

  Overweegt u een jurist Apeldoorn in te schakelen? De toegankelijke juristen van Bleijerveld Juridisch advies gaan graag voor u aan de slag. Zo is ons uurtarief slechts € 125,-, werken wij vaak met vaste prijzen, declareren wij nooit per 6 minuten en betaalt u bij ons geen kantoorkosten. Zo hoeft u bij Bleijerveld Juridisch advies nooit te vrezen voor onverwachte of verborgen kosten als u een jurist Apeldoorn zoekt.

  Bleijerveld Juridisch advies, onderdeel van de Nederlandse Juristen Vereniging, staat cliënten bij door heel Nederland. Wij kunnen onder meer voor u procederen bij de rechter. Omdat de gemeente Apeldoorn onder de rechtbank Gelderland valt moet u in gerechtelijke procedures naar de rechter in uw eigen woonplaats.

  Bleijerveld Juridisch advies procedeert niet alleen voor u, maar kan ook helpen bij het opstellen en controleren van contracten of overeenkomsten. Daarnaast geven wij juridisch advies en bemiddelen wij in conflicten. Heeft u een jurist Apeldoorn nodig, dan mag u altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Ontdek op onze website wat wij allemaal doen, lees onze reviews of neem direct kosteloos contact met ons op voor juridisch advies Apeldoorn.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  Jurist Apeldoorn

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.