Juridisch advies Arnhem
Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Arnhem

Bij ons juridisch advieskantoor kunt u zowel als mkb’er en als particulier voor bijna alle rechtsgebieden terecht. Wij zijn gevestigd in Arnhem. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn gespecialiseerd in het voeren van de algemene rechtspraktijk of de bedrijfsjuristen in het voeren van de commerciële rechtspraktijk. Laat u navigeren door onderstaand menu om meer informatie te vergaren over juridisch advies Arnhem.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Arnhem

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem. Onze juristen zijn in heel Nederland actief. Juridische diensten zijn niet locatiegebonden en onze juristen helpen cliënten het meest efficiënt door telefonische en digitale correspondentie. Dit maakt dat een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig is. Stelt u dat toch op prijs? Kom gerust langs bij ons op kantoor op de Delta 44 in Arnhem. Of wij komen naar een door u gewenste locatie! Neemt u eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Arnhem.

“Sinds 2011 is de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot. Dit betekent dat juristen, die geen advocaat zijn, nu ook in de meeste gevallen de gerechtelijke procedures van mkb’ers en particulieren mogen voeren. Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat nagenoeg weggevallen. Ook voor andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, heeft een advocaat geen meerwaarde. Dit scheelt aanzienlijk in uw kostenplaatje. Deze kostenbesparing ziet u terug in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor juristen die goed geschoold zijn en rijk aan praktijkervaring. Bent u benieuwd naar de wetswijziging? Lees daar hier meer over. Of neem gerust contact met mij op!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld