Juridisch advies Barneveld

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Barneveld

Bij het juridisch advieskantoor Bleijerveld Juridisch advies bent als mkb’er of particulier altijd aan het juiste adres. Wij beschikken over gespecialiseerde juristen om een algemene rechtspraktijk te voeren en over bedrijfsjuristen om een commerciële rechtspraktijk te voeren. Dit alles voor een laagdrempelig uurtarief van € 95,- p/u. Bekijk onderstaand menu voor meer doelgerichte informatie voor (zakelijk) juridisch advies Barneveld.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Barneveld

Barneveld heeft geen eigen rechtbank. Mocht er sprake zijn van een gerechtelijke procedure, dan wordt u hoogstwaarschijnlijk uitgenodigd in de rechtbank te Arnhem. De gemeente Barneveld valt namelijk onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland. Tegenwoordig wordt er in bijna alle gevallen dat een particulier of onderneming rechtshulp behoeft niet geprocedeerd. Meestal hebben we namelijk te maken met buitenrechtelijke diensten zoals contracten opstellen of juridisch advies Barneveld.

Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, maar wij zijn door heel het land actief. In bijna alle gevallen helpen wij onze cliënten door middel van e-mail of telefonische correspondentie. Mocht u toch behoefte hebben aan een persoonlijke ontmoeting dan is dat natuurlijk zeker mogelijk. Komt u gerust langs op ons kantoor of maak een afspraak dat wij u komen bezoeken in Barneveld. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Barneveld.

“In 2011 is er een nieuwe wet ingevoerd die de macht van de advocaten inperkt. Deze wet heeft ervoor gezorgd dat ook juristen, die geen advocaat zijn, bijna alle gerechtelijke procedures mogen voeren. Goed nieuws dus voor alle mkb’ers en particulieren, want dit kan aardig schelen in de kosten. In plaats van een duurdere advocaat in dienst te nemen, voldoen onze goed geschoolde juristen met een schat aan ervaring ook. Wij bieden u een laagdrempelig uurtarief van € 95,- p/u aan voor al onze juridische diensten. Wilt u meer lezen over deze wetswijziging? Klik dan hier. Wilt u contact met mij opnemen kan dat natuurlijk ook!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld