Juridisch advies Beuningen

Juridisch advies Beuningen

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede
Juridisch advies Beuningen van de juristen van Bleijerveld juridisch advies.

Wilt u een overeenkomst laten opstellen of controleren? Heeft u behoefte aan bemiddeling of advies vanwege een conflict? Of zoekt u een jurist die voor u kan procederen bij de rechter? Bleijerveld Juridisch advies helpt particulieren en mkb’ers uit Beuningen. Op vele rechtsgebieden kunnen onze juristen u van dienst zijn.

Wij procederen voor u bij de rechtbank, controleren overeenkomsten, stellen contracten op en kunnen u adviseren in conflicten. Voor juridisch advies Beuningen krijgt u bij ons wél de deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief. Namelijk slechts € 125,-. We hebben bovendien vaste prijzen voor veel van onze diensten.

Wilt u meer informatie ontvangen over juridisch advies Beuningen? Op onze website vindt u alle mogelijkheden en kunt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiterlijk 24 uur later krijgt u een reactie, meestal inclusief een vaste prijs.

Neem vandaag nog gratis contact op! Of gebruikt het onderstaande navigatiemenu voor meer informatie over de juridische diensten van Bleijerveld Juridisch advies.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  “Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze’ jurist’ , een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!”

  H. van Dijk / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers juridisch advies Beuningen

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren juridisch advies Beuningen

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Jurist Beuningen

  Wilt u de hulp van een jurist Beuningen? De gespecialiseerde juristen van Bleijerveld Juridisch advies werken op een professionele én toegankelijke manier. Zo is ons uurtarief slechts € 125,-, declareren wij niet per 6 minuten, betaalt u bij ons nooit kantoorkosten en werken wij vaak met vaste prijzen. Zoekt u een jurist Beuningen? Maak gebruik van de voordelen van Bleijerveld Juridisch advies.

  Wij zijn onderdeel van de Nederlandse Juristen Vereniging en staan in heel Nederland cliënten bij. Procederen bij de rechter is één van de diensten die wij verrichten. Omdat de gemeente Beuningen onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland valt komt u waarschijnlijk in gerechtelijke procedures terecht bij de rechter in Nijmegen.

  Bleijerveld Juridisch advies procedeert niet alleen, maar kan ook overeenkomsten opstellen, contracten controleren, bemiddelen en juridisch advies geven in conflicten. Heeft u een jurist Beuningen nodig? Ontdek op onze website alle mogelijkheden, lees de reviews of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor juridisch advies Beuningen.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  juridisch advies Beuningen

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.