Juridisch advies Breda

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Breda

Bij ons bent u aan het juiste adres voor laagdrempelige en effectieve rechtshulp, zoals contracten opstellen, procederen en juridisch advies Breda. Wij zijn een juridisch advieskantoor waarin verschillende gespecialiseerde juristen een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen een commerciële rechtspraktijk. Dit betekent dat u als particulier of als mkb’er bijna altijd bij ons terecht kunt. Maak u wegwijs door het menu en ontvang meer informatie over Juridisch advies.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Breda

De gemeente Breda valt onder het arrondissement van de rechtbank Zeeland-West-Brabant. De stad Breda heeft ook een eigen rechtbank. Als er sprake is van een gerechtelijke procedure zult u dus hoogstwaarschijnlijk daar terechtkomen. Anno 2017 hoeft er gelukkig meestal niet meer geprocedeerd te worden als u rechtshulp nodig heeft. Wij bij Bleijerveld Juridisch advies stellen contracten op, procederen en zijn te benaderen voor juridisch advies.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, dus Breda ligt niet om de hoek. Gelukkig zijn juridische diensten niet locatie gebonden en helpen wij cliënten meestal efficiënt door telefonisch en digitaal te overleggen en werken. Heeft u toch behoefte aan een persoonlijke ontmoeting? Dan kan dat altijd geregeld worden. U bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar wij maken ook graag een afspraak op de door u gewenste locatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies.

Advocaat Breda - Juridisch advies Breda

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Sinds 2011 is macht van advocaten ingeperkt. Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en mkb’ers nagenoeg weggevallen. Tegenwoordig mag een jurist namelijk in 80% van de gevallen zelf de gerechtelijke procedures voeren. Naast procederen zijn er nog andere juridische diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn, zoals adviseren en het opstellen van contracten. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, bezuinigd u flink in het kostenplaatje. Wij hanteren een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor onze goed geschoolde juristen met de juiste praktijkervaring. Nieuwsgierig? Lees hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Contact opnemen

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld