Juridisch advies Den Bosch

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Den Bosch

In ons juridisch advieskantoor bent u zowel als mkb’er en als particulier aan het juiste adres. Bleijerveld Juridisch advies beschikt over verschillende gespecialiseerde juristen om een algemene rechtspraktijk te voeren en bedrijfsjuristen om een commerciële rechtspraktijk te voeren. Bekijk het menu en maak uw keuze om doelgericht informatie te ontvangen voor juridisch advies ‘s Hertogenbosch.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Den Bosch

De gemeente ‘s Hertogenbosch valt onder het arrondissement van de rechtbank Oost-Brabant. De rechtbank Oost-Brabant kent 2 locaties, waaronder ‘s Hertogenbosch. Hier zetelt ook het gerechtsbestuur. In gerechtelijke procedures zult u in de meeste gevallen bij de rechtbank in ‘s Hertogenbosch terechtkomen. Tegenwoordig wordt er in het geval van rechtshulp nauwelijks meer geprocedeerd. Bleijerveld Juridisch advies is te benaderen voor juridisch advies ‘s Hertogenbosch, stelt contracten op en procedeert.

Ons kantoor bevindt zich in Arnhem, maar dat neemt niet weg dat onze juristen in heel Nederland actief zijn. Anno 2017 helpen wij onze cliënten efficiënt door telefonisch en digitaal te corresponderen. Dit maakt dat een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig is. Stelt u dit toch op prijs? U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor in Arnhem of wij maken gerust een afspraak bij u op locatie in ‘s Hertogenbosch. Schroom niet om eens contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies ‘s Hertogenbosch.

Advocaat Den Bosch - Juridisch advies Den Bosch

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Sinds 2011 is de macht van de advocaten ingeperkt. Als gevolg hiervan is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en Mkb’ers nagenoeg weggevallen. Het verschil tussen een jurist en een advocaat zit namelijk in de bevoegdheid om te mogen procederen. Naast procederen, heeft een advocaat ook geen meerwaarde voor andere juridische diensten zoals adviseren en het opstellen van contracten. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, zal het kostenplaatje er een stuk gunstiger uit gaan zien. Dit vertaalt zich in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met 00k nog een schat aan praktijk ervaring. Wilt u meer te weten komen over de wetswijziging of over ons? Lees hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Contact opnemen

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld