Juridisch advies Doetinchem

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Doetinchem

Bleijerveld Juridisch advies is een juridisch advieskantoor waarin verschillende gespecialiseerde juristen een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen een commerciële rechtspraktijk. Als particulier of als Mkb’er kunt u bij ons voor bijna alle rechtsgebieden terecht. Laat u navigeren door het menu om doelgericht informatie te ontvangen voor Juridisch advies Doetinchem.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Doetinchem

De gemeente Doetinchem valt onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland. In gerechtelijke procedures zult u daarom in de meeste gevallen bij de rechtbank in Zutphen terechtkomen. Gelukkig hoeft er in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet te worden geprocedeerd. Juristen van Bleijerveld Juridisch advies stellen contracten op, procederen, maar zijn ook te benaderen voor Juridisch advies Doetinchem.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, maar onze juristen zijn in heel Nederland actief. In de meeste gevallen helpen wij onze cliënten het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te overleggen en te werken. Een persoonlijke ontmoeting is vaak overbodig. Stelt u dat toch op prijs? U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor, maar wij maken ook graag een afspraak bij u op locatie in Doetinchem. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor Juridisch advies Doetinchem.

“Sinds 2011 is de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot. Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en Mkb’ers nagenoeg weggevallen. Het verschil tussen een jurist en een advocaat zit namelijk in de bevoegdheid om te mogen procederen. Ook voor alle andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, heeft een advocaat geen meerwaarde. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, besparen wij aanzienlijk in de kosten. Deze kostenbesparing vertaalt zich in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met een schat aan praktijk ervaring. Meer weten? Lees hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld