Juridisch advies Duiven

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Duiven

Voor Bleijerveld Juridisch advies zijn verschillende gespecialiseerde juristen in dienst. Er werken bedrijfsjuristen die zich dagelijks bezighouden met de commerciële rechtspraktijk, maar ook gespecialiseerde juristen in de algemene rechtspraktijk. Of u nou dus mkb’er of particulier bent, u kunt bij ons terecht. Maak uw keuze voor de juiste rechtspraktijk en laat u navigeren door onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen voor Juridisch advies Duiven.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Duiven

De gemeente Duiven heeft geen eigen rechtbank. Voor gerechtelijke procedures zult u daarom ook in de rechtbank van Arnhem terechtkomen. De  gemeente Duiven valt namelijk onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland. Gerechtelijke procedures zijn tegenwoordig gelukkig weinig nodig. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies stellen contracten op, zijn te benaderen voor juridisch advies Duiven en procederen.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in de Gelderse hoofdstad Arnhem, maar dit betekent niet dat onze juristen niet door heel Nederland actief zijn. Omdat onze juristen veel gebruik maken van digitaal of telefonisch contact, is ons werk niet locatie gebonden. Soms kan een persoonlijke ontmoeting toch gewenst zijn en dit is uiteraard geen probleem. U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor, maar wij maken ook graag een afspraak bij u op locatie in Duiven. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Duiven.

“In 2011 is er een verandering in de wet geweest die de macht van advocaten heeft ingeperkt. Sinds deze wetswijziging zijn juristen in staat om voor particulieren en mkb’ers ongeveer 80% van de gerechtelijke procedures te voeren.  Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en Mkb’ers nagenoeg weggevallen. Ook andere juridische diensten zoals adviseren en het opstellen van contracten kunt u gerust aan onze juristen overlaten. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, bespaart u aanzienlijk in uw kosten. Deze kostenbesparing vertaalt zich in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met de juiste praktijk ervaring. Wilt u meer te weten komen over ons of over de wetswijziging? Lees hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld