Juridisch advies Ede

Juridisch advies Ede

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede
Juridisch advies Ede van de juristen van Bleijerveld juridisch advies.

Heeft u juridisch advies nodig, vanwege een conflict? Zoekt u een jurist die kan procederen bij de rechtbank? Of wilt u een overeenkomst laten opstellen of controleren? Bleijerveld Juridisch advies staat particulieren en mkb’ers uit Ede bij. Onze gespecialiseerde juristen kunnen u op vele rechtsgebieden helpen.

Wij kunnen voor u procederen bij de rechter, diverse overeenkomsten controleren, verschillende contracten opstellen en u van juridisch advies voorzien. Bleijerveld Juridisch advies staat voor professionaliteit en toegankelijkheid. Voor juridisch advies Ede krijgt u bij ons wél de deskundigheid, maar hoeft u niet het hoge uurtarief te betalen. Dat bedraagt namelijk slechts € 125,-. Wij werken bovendien zo veel mogelijk met vaste prijzen.

Wilt u graag meer informatie over juridisch advies Ede? Op onze website leest u wat wij allemaal voor u kunnen doen. Ook kunt u gratis contact opnemen met ons of direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiterlijk 24 uur later heeft u al een reactie van ons ontvangen, waarin vaak een vaste prijs staat.

Neem nu gratis contact op! Of gebruik het navigatiemenu hieronder voor meer informatie over Bleijerveld Juridisch advies.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  “Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze’ jurist’ , een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!”

  H. van Dijk / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers juridisch advies Ede

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren juridisch advies Ede

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Jurist Ede

  Wilt u een jurist Ede inschakelen, vanwege een conflict dat u heeft? De vakkundige (bedrijfs)juristen van Bleijerveld Juridisch advies helpen u graag. Wij hebben een professionele én toegankelijke manier van werken. Zo bedraagt ons uurtarief slechts € 125,-, betaalt u geen kantoorkosten en declareren wij niet per 6 minuten. Bovendien werken wij voor veel diensten met vaste prijzen. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan, als u een jurist Ede zoekt.

  Bleijerveld Juridisch advies is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging en staat cliënten door heel Nederland bij. Eén van onze diensten is procederen bij de rechtbank. Omdat de gemeente Ede onder de rechtbank Gelderland valt, moet u in gerechtelijke procedures vermoedelijk naar de rechter in Arnhem.

  Bleijerveld Juridisch advies doet naast procederen nog veel meer. Zo stellen wij overeenkomsten op en kunnen wij contracten controleren. Ook bemiddelen wij in conflicten of geven wij juridisch advies. Jurist Ede nodig? Op onze website ontdekt u eenvoudig wat onze mogelijkheden zijn, kunt u reviews lezen van andere klanten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  juridisch advies Ede

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.