Juridisch advies Ede

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Ede

Bij ons juridisch advieskantoor kunt u zowel als mkb’er en als particulier voor bijna alle rechtsgebieden terecht. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn gespecialiseerd in het voeren van de algemene rechtspraktijk of de bedrijfsjuristen in het voeren van de commerciële rechtspraktijk. Laat u navigeren door onderstaand menu om meer informatie te vergaren over juridisch advies Ede.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Ede

Ede heeft geen eigen rechtbank. Mocht er sprake zijn van een gerechtelijke procedure, dan wordt u hoogstwaarschijnlijk uitgenodigd in de rechtbank te Arnhem. De gemeente Ede valt namelijk onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland. Tegenwoordig wordt er in bijna alle gevallen dat een particulier of onderneming rechtshulp behoeft niet geprocedeerd. Meestal hebben we namelijk te maken met buitenrechtelijke diensten zoals contracten opstellen of juridisch advies Ede.

Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, maar wij zijn door heel het land actief. In bijna alle gevallen helpen wij onze cliënten door middel van e-mail of telefonische correspondentie. Mocht u toch behoefte hebben aan een persoonlijke ontmoeting dan is dat natuurlijk zeker mogelijk. Komt u gerust langs op ons kantoor of maak een afspraak dat wij u komen bezoeken in Ede. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Ede.

“In 2011 is er een nieuwe wet ingevoerd die de macht van de advocaten inperkt. Deze wet heeft ervoor gezorgd dat ook juristen, die geen advocaat zijn, bijna alle gerechtelijke procedures mogen voeren. Goed nieuws dus voor alle mkb’ers en particulieren, want dit kan aardig schelen in de kosten. In plaats van een duurdere advocaat in dienst te nemen, voldoen onze goed geschoolde juristen met een schat aan ervaring ook. Wij bieden u een laagdrempelig uurtarief van € 95,- p/u aan voor al onze juridische diensten. Wilt u meer lezen over deze wetswijziging? Klik dan hier. Wilt u contact met mij opnemen? Dat kan natuurlijk ook!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld