Juridisch advies Elst

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Nijmegen

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken verschillende gespecialiseerde juristen die een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen die een commerciële rechtspraktijk. Dit betekent dat u als particulier en als mkb’er bij ons aan het juiste adres bent. Voor een laagdrempelig uurtarief van € 95,- staan onze juristen voor u klaar. Maak u keuze in het menu om informatie te ontvangen voor juridisch advies Elst.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Elst

Elst valt onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland. Gelukkig hoeft er anno 2017 nauwelijks meer geprocedeerd te worden  in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft. Bleijerveld Juridisch advies stelt contracten op, procedeert, maar is ook te benaderen voor Juridisch advies Elst.

Met ons kantoor in Arnhem, zitten we maar een aantal kilometer van u vandaan. Wij helpen onze cliënten regelmatig door telefonisch en digitaal te overleggen en te werken. Juridische diensten zijn immers niet locatie gebonden. Stelt u een persoonlijke ontmoeting toch op prijs? U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor, maar wij komen ook gerust richting u. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor Juridisch advies Elst.

“In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd. Deze wetswijziging houdt in dat juristen, die geen advocaat zijn, zo’n 80% van de gerechtelijke procedures voor mkb’ers en particulieren mogen voeren. Naast procederen, verzorgen juristen ook andere juridische diensten zoals adviseren en het opstellen van contracten. Dit betekent dat de meerwaarde voor een advocaat praktisch is weggevallen. Dit ziet u ook terug in de kosten. Deze kostenbesparing uit zich in een laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,- voor onze goed geschoolde juristen met een schat aan praktijkervaring. Bent u nieuwsgierig geworden naar de wetswijziging? Lees de wetswijziging dan hier. Daarnaast kunt u natuurlijk gerust contact met mij opnemen!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld