Juridisch advies Emmen

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Emmen

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken verschillende gespecialiseerde juristen. Voor specialistische rechtshulp in de algemene rechtspraktijk kunt u als particulier bij ons terecht. Maar bij ons juridisch advieskantoor werken ook bedrijfsjuristen waar u als mkb’er voor de commerciële rechtspraktijk terecht kunt. Maak uw keuze in het onderstaande menu en ontvang meer informatie voor juridisch advies Emmen.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Emmen

De gemeente Emmen valt onder het arrondissement van de rechtbank Noord-Nederland. Emmen beschikt niet over een eigen rechtbank. Daarom zult u in gerechtelijke procedures meestal bij de rechtbank in Assen terechtkomen. Gelukkig hoeft er in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet te worden geprocedeerd. Naast procederen, stelt Bleijerveld Juridisch advies ook contracten op en zijn we te benaderen voor juridisch advies Emmen.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem. Dit is natuurlijk niet om de hoek bij Emmen. Gelukkig is ons werk niet locatiegebonden. Daarom helpen wij onze cliënten het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te overleggen en te werken. Dit maakt een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig. Heeft u hier toch behoefte aan? Dat kan natuurlijk. Maak een afspraak bij ons op kantoor of wij komen gerust bij u langs in Emmen. Kijk eens op onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Emmen.

Advocaat Emmen - Juridisch advies Emmen

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


“Zes jaar geleden, in 2011, is er een wetswijziging doorgevoerd. Deze wetswijziging heeft de macht van advocaten ingeperkt. Deze wetsverandering heeft ervoor gezorgd dat de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en Mkb’ers nagenoeg is weggevallen. Het verschil tussen een jurist en een advocaat zit namelijk in de bevoegdheid om te mogen procederen. Ook voor alle andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, heeft een advocaat geen meerwaarde. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, bespaart u bij ons aanzienlijk in de kosten. Dit uit zich in een laagdrempelig uurtarief van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met een schat aan praktijk ervaring. Bent u nieuwsgierig geworden naar de wetswijziging of naar ons? Klik dan hier voor de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

Neem contact op

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld