Juridisch advies Emmen

adviseren, contracten en procederen €95,- p/u

Juridisch advies Emmen

Juridisch advies in Emmen van Bleijerveld juridisch advies. Bij Bleijerveld Juridisch advies werken verschillende gespecialiseerde juristen. Voor specialistische rechtshulp in de algemene rechtspraktijk kunt u als particulier bij ons terecht. Maar bij ons juridisch advieskantoor werken ook bedrijfsjuristen waar u als mkb’er voor de commerciële rechtspraktijk terecht kunt. Maak uw keuze in het onderstaande menu en ontvang meer informatie voor juridisch advies Emmen.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Vrijblijvend een offerte aanvragen


  Zakelijk juridisch advies ondernemingsrecht

  Ondernemers juridisch advies Emmen

  Slechts €95,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Particulieren juridisch advies Emmen

  Slechts € 95,- per uur

  Overheid
  > Arbeidsrecht
  Overeenkomsten
  Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Find your reasons

  Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  Een vaste prijsafspraak
  Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 95,- per uur

  Jurist Emmen

  De gemeente Emmen valt onder het arrondissement van de rechtbank Noord-Nederland. Emmen beschikt niet over een eigen rechtbank. Daarom zult u in gerechtelijke procedures meestal bij de rechtbank in Assen terechtkomen. Gelukkig hoeft er in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet te worden geprocedeerd. Naast procederen, stelt Bleijerveld Juridisch advies ook contracten op en zijn we te benaderen voor juridisch advies Emmen.

  Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem. Dit is natuurlijk niet om de hoek bij Emmen. Gelukkig is ons werk niet locatiegebonden. Daarom helpen wij onze cliënten het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te overleggen en te werken. Dit maakt een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig. Heeft u hier toch behoefte aan? Dat kan natuurlijk. Maak een afspraak bij ons op kantoor of wij komen gerust bij u langs in Emmen. Kijk eens op onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Emmen.

  Advocaat Emmen - Juridisch advies Emmen | vlag

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Find our revrences

   “Bleijerveld heeft me een hoop geld bespaard. Voor precies hetzelfde werk als dat ik eerder bij een advocatenkantoor kreeg, betaal ik nu aanzienlijk minder.”

   Boris Vissinga Vissinga bedrijfswagens

   “Een professionele en discrete aanpak voor een betaalbaar tarief. Zo’n jurist had ik niet eerder leren kennen.”

   Arjen de Waard Action Lease

   “Ik kan Bleijerveld Juridisch advies absoluut aanbevelen. Snelle service, betaalbaar en doen graag een stapje extra!”

   Hans Kramer Uit Utrecht

   Bleijerveld heeft op meerdere vlakken indruk gemaakt. Professionele jurist, ik ben buitengewoon goed geholpen. Echt een aanrader.”

   Monique Dries Uit Deventer

   “Bleijerveld juridisch advies heeft fantastisch geholpen. Blij dat ik hun heb ingeschakeld! Als je het niet zeker weet, ga dan altijd voor Bleijerveld juridisch advies.”

   Anneke van Ophoven Uit Apeldoorn

   “Ik kan zeer tevreden ben over Bleijerveld Juridisch advies. Ga zo door. Het wordt allemaal goed geregeld. Bleijerveld Juridisch advies is het meer dan waard!”

   Tom van Middelburg Uit Doetinchem

   Bleijerveld Juridisch advies

   “Zes jaar geleden, in 2011, is er een wetswijziging doorgevoerd. Deze wetswijziging heeft de macht van advocaten ingeperkt. Deze wetsverandering heeft ervoor gezorgd dat de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en Mkb’ers nagenoeg is weggevallen. Het verschil tussen een jurist en een advocaat zit namelijk in de bevoegdheid om te mogen procederen. Ook voor alle andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, heeft een advocaat geen meerwaarde. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, bespaart u bij ons aanzienlijk in de kosten. Dit uit zich in een laagdrempelig uurtarief van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met een schat aan praktijk ervaring. Bent u nieuwsgierig geworden naar de wetswijziging of naar ons? Klik dan hier voor de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

   Nederlandse juristen vereniging
   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.