Juridisch advies Harderwijk

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Harderwijk

Voor Bleijerveld Juridisch advies werken verschillende gespecialiseerde juristen. In de algemene rechtspraktijk kunnen particulieren voor bijna alle rechtsgebieden specialistische rechtshulp ontvangen. Voor Bleijerveld Juridisch advies werken ook bedrijfsjuristen die zich dagelijks bezighouden met de commerciële rechtspraktijk van het mkb. Bij ons bent u aan het juiste adres voor laagdrempelige en effectieve rechtshulp, zoals contracten opstellen, procederen en juridisch advies Harderwijk. Laat u vrijblijvend informeren over onze werkwijze en tariefhantering van slechts €95,- p/u. Bent u particulier of een bedrijf? Maak uw keuze om gericht te worden geholpen voor Juridisch advies Harderwijk.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Harderwijk

Harderwijk heeft geen eigen rechtbank. In het geval dat u moet procederen bij de rechtbank, zult u waarschijnlijk naar de rechtszitting in Apeldoorn moeten. De gemeente Harderwijk valt namelijk onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland en meer specifiek onder de locatie Apeldoorn. In 90% van de gevallen dat een particulier of onderneming rechtshulp behoeft wordt er gelukkig niet geprocedeerd. Meestal gaat het namelijk om de buitengerechtelijke diensten, zoals contracten opstellen en juridisch advies Harderwijk.

Juridische diensten zijn niet locatie gebonden. Net als bij ICT-dienstverlening, kunt u voor Juridisch advies Harderwijk of het opstellen van contracten in de meeste gevallen uitstekend op afstand worden geholpen. Dit scheelt een hoop tijd en daarmee kunt u de kosten beperkter houden. Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, maar wij verlenen juridische diensten aan klanten in heel Nederland. In het kader van efficiëntie communiceren wij meestal per telefoon of e-mail. Soms is een persoonlijke ontmoeting toch gewenst. Dit kan op verzoek van de klant of vanuit een procestechnisch oogpunt zijn. Door het laagdrempelig uurtarief is ook een persoonlijke ontmoeting bij u op locatie in Harderwijk niet belastend. U bent natuurlijk ook van harte welkom om ons kantoor te bezoeken. De koffie staat altijd klaar voor een vrijblijvende kennismaking!

“In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd die de machtspositie van advocaten inperkt. Vroeger moest men voor een gerechtelijke procedure bijna altijd naar een advocaat. Tegenwoordig hebben juristen ook de bevoegdheid om bijna elke gerechtelijke procedure voor particulieren en mkb’ers te voeren. Procederen hoeft hierdoor niet meer schrikbarend veel geld te kosten. Voor andere juridische diensten zoals adviseren en het opstellen van contracten zijn advocaten evenmin noodzakelijk. Onze juristen zijn geen advocaat en daarom bespaart u bij ons aanzienlijk in de kosten. Wij hanteren een laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,- p/u. Voor dit bedrag heeft u te maken met goed geschoolde juristen, rijk aan praktijkervaring. Wilt u meer weten? Lees dan hier de veranderde wet of bezoek onze website om contact met mij op te nemen!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld