Juridisch advies Huissen

Juridisch advies Huissen

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede
Juridisch advies Huissen van de juristen van Bleijerveld juridisch advies.

Wilt u procederen bij de rechtbank? Bent u op zoek naar een jurist voor het controleren of opstellen van een overeenkomst? Of wilt u vanwege een conflict juridisch advies? De gespecialiseerde juristen van Bleijerveld Juridisch advies kunnen particulieren en ondernemers uit Huissen op vele rechtsgebieden helpen.

Wij controleren allerlei overeenkomsten, stellen contracten op en kunnen voor u procederen. Dat doen wij op een professionele en toegankelijke wijze. Zo bent u voor juridisch advies Huissen verzekerd van de deskundigheid, maar betaalt u bij ons niet het hoge uurtarief. Dat is slechts € 125,-. Wij hebben daarnaast voor veel diensten vaste prijzen en declareren niet per 6 minuten.

Meer informatie over juridisch advies Huissen? Op onze website ontdek je wat wij allemaal kunnen doen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen of meteen een gratis offerte aanvragen. U ontvangt na een offerteaanvraag binnen 24 uur een reactie, vaak met een vaste prijs.

Neem vandaag nog gratis contact op met ons! Voor meer informatie over ons kunt u ook het onderstaande navigatiemenu gebruiken.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  “Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze’ jurist’ , een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!”

  H. van Dijk / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers juridisch advies Huissen

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren juridisch advies Huissen

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Jurist Huissen

  Zoekt u een jurist Huissen? De (bedrijfs)juristen van Bleijerveld Juridisch advies kunnen u op talloze rechtsgebieden bijstaan. Wij hebben een laagdrempelige en toegankelijke manier van werken. Dat vertaalt zich bijvoorbeeld in het uurtarief. Dat bedraagt slechts € 125,-. Bovendien declareren wij niet per 6 minuten, werken wij zo vaak als mogelijk met vaste prijzen en rekenen wij geen kantoorkosten. Mocht u een jurist Huissen nodig hebben, dan komt u bij ons dus niet voor onverwachte kosten te staan.

  Bleijerveld Juridisch advies, aangesloten bij de Nederlandse Juristen Vereniging, heeft door heel Nederland cliënten. Eén van de onderdelen van ons werk is voor u procederen bij de rechtbank. Omdat de gemeente Lingewaard, waartoe Huissen behoort, onder de rechtbank Gelderland valt, moet u in gerechtelijke procedures vermoedelijk naar de rechtbank in Nijmegen.

  Bleijerveld Juridisch advies kan naast procederen ook allerlei overeenkomsten controleren, contracten opstellen, juridisch advies geven of zorgen voor bemiddeling in conflicten. Jurist Huissen gezocht? Op onze website leest u wat wij voor u kunnen doen, staan reviews van onze klanten of kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  Jurist Huissen

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.