Juridisch advies Huissen

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Huissen

Bij Bleijerveld Juridisch advies bent u zowel als mkb’er en als particulier aan het juiste adres. In de algemene rechtspraktijk kunnen particulieren voor bijna alle rechtsgebieden specialistische rechtshulp ontvangen. Daarnaast werken er bij ons ook bedrijfsjuristen die zich dagelijks bezighouden met de commerciële rechtspraktijk. Bij ons kunt u terecht voor het opstellen van contracten, procederen en juridisch advies Huissen. Dit alles voor slechts € 95,- p/u. Meer weten? Maak uw keuze en laat u navigeren door het menu voor gericht juridisch advies Huissen of neem telefonisch contact met ons op.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Huissen

Huissen is een stad in de gemeente Lingewaard. De gemeente Lingewaard valt onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland. In het geval van een gerechtelijke procedure zult u daarom in de meeste gevallen bij de rechtbank in Nijmegen terechtkomen. Gelukkig hoeft er in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet geprocedeerd te worden. De gespecialiseerde juristen van Bleijerveld Juridisch advies procederen, maar stellen daarnaast ook contracten op en zijn ook te benaderen voor Juridisch advies Huissen.

Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, maar onze juristen zijn door heel Nederland actief. Onze juristen helpen onze cliënten meestal het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te overleggen en te werken. Dit houdt in dat een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig is. Mocht u daar wel behoefte aan hebben, dan bent u natuurlijk altijd welkom bij ons op kantoor of maken wij een afspraak bij u in Huissen. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Huissen.

“In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd die de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot. Deze wetswijziging heeft er voor gezorgd dat juristen bijna alle gerechtelijke procedures voor zowel particulieren als het mkb kunnen voeren. Als gevolg hiervan is de meerwaarde van een advocaat nagenoeg weggevallen. Voor het procederen heeft een advocaat dus geen meerwaarde, maar ook voor andere juridische diensten zoals adviseren en het opstellen van contracten is een advocaat overbodig. Onze juristen hebben de juiste praktijkervaring, zijn goed geschoold en geen advocaat. Dat scheelt aanzienlijk in het kostenplaatje. Wij hanteren namelijk een laagdrempelig uurtarief van € 95,- p/u. Wilt u meer informatie? Klik dan hier voor de wetswijziging of schroom niet contact met mij op te nemen!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld