Juridisch advies Leeuwarden

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Leeuwarden

Bleijerveld Juridisch advies is een advieskantoor met verschillende specialisaties. Een commerciële rechtspraktijk voor mkb’ers en een algemene rechtspraktijk voor particulieren. Hierdoor kunt u zowel als mkb’er als particulier bij ons terecht. Wij verrichten verschillende diensten zoals het opstellen van contracten, juridisch advies Leeuwarden of het voeren van gerechtelijke procedures. Voor meer informatie over juridisch advies Leeuwarden kunt u zich oriënteren in onderstaand menu door een keuze te maken tussen particuliere of zakelijke rechtshulp. U bent natuurlijk ook welkom om contact met ons op te nemen!

Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden valt onder het arrondissement van de rechtbank Noord-Nederland. Leeuwarden beschikt over een eigen rechtbank. Dit betekent dat u in gerechtelijke procedures in de meeste gevallen bij de rechtbank in Leeuwarden terecht zult komen. Gelukkig hoeft er tegenwoordig amper nog geprocedeerd te worden in het geval dat u rechtshulp nodig heeft. Onze juristen van Bleijerveld Juridisch advies procederen, maar stellen daarnaast ook contracten op en zijn te benaderen voor juridisch advies Leeuwarden.

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem. Leeuwarden ligt dus zeker niet om de hoek! Gelukkig is ons beroep niet locatiegebonden  en helpen wij onze cliënten vaak het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te overleggen en werken. Dit maakt dat een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig is. Heeft u hier toch behoefte aan? Dan kan dat natuurlijk. U bent ten alle tijden welkom bij ons op kantoor of wij komen bij u langs in Leeuwarden. Schroom niet om eens contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Leeuwarden.

Advocaat Leeuwarden - Juridisch advies Leeuwarden

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Sinds 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd die de macht van advocaten inperkt. Deze wet houdt namelijk in dat juristen, die geen advocaat zijn, bijna alle gerechtelijke procedures voor de particulier en mkb’er mogen voeren. Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp nagenoeg weggevallen. Ook voor alle andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, heeft een advocaat geen meerwaarde. Bij ons bespaart u daarom aanzienlijk in uw kostenplaatje. Dit kostenplaatje uit zich in een laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist rijk aan praktijkervaring. Nieuwsgierig? Lees hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Contact opnemen

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld