Juridisch advies Leeuwarden

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede
Juridisch advies Leeuwarden van de juristen van Bleijerveld juridisch advies.

Heeft u een conflict en wilt u daarvoor advies of bemiddeling? Wilt u een overeenkomst laten controleren of opstellen? Bleijerveld Juridisch advies helpt zowel mkb’ers als particulieren uit Leeuwarden. Onze deskundige juristen helpen u op talloze rechtsgebieden.

Wij adviseren, bemiddelen, controleren en procederen bij de rechter voor u. Onze juristen werken altijd op een toegankelijke manier. Wij hebben bijvoorbeeld voor veel van onze juridische diensten vaste prijzen. Voor juridisch advies Leeuwarden krijgt u bij Bleijerveld Juridisch advies wél de deskundigheid, maar betaalt niet het hoge uurtarief; dat is slechts € 125,- per uur.

Voor meer informatie over juridisch advies Leeuwarden kunt u gerust rondkijken op onze website. Ook mag u vrijblijvend en kosteloos contact met ons opnemen. Het aanvragen van een offerte voor één van onze juridische diensten is helemaal gratis. U ontvangt dan bovendien uiterlijk 24 uur later een reactie, waarin we vaak een vaste prijs voorstellen.

Neem direct gratis contact op met ons! Via het onderstaande navigatiemenu kunt u meer lezen over de juridische diensten van Bleijerveld Juridisch advies.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  “Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze’ jurist’ , een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!”

  H. van Dijk / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers juridisch advies Leeuwarden

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren juridisch advies Leeuwarden

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Jurist Leeuwarden

  Jurist Leeuwarden gezocht? De deskundige juristen van Bleijerveld Juridisch advies staan u op een laagdrempelige wijze bij. Onze toegankelijkheid drukt zich bijvoorbeeld uit in ons uurtarief, dat bedraagt slechts € 125,-. Daarnaast werken wij zo veel mogelijk met vaste prijzen, declareren wij niet per 6 minuten en hoeft u niet te vrezen voor verborgen of onverwachte kosten, als u een jurist Leeuwarden zoekt.

  Bleijerveld Juridisch advies heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Juristen Vereniging en helpt cliënten door heel Nederland. Een van de diensten die wij verlenen is procederen bij de rechter. De gemeente Leeuwarden behoort tot het arrondissement van de rechtbank Noord-Nederland. In gerechtelijke procedures zult u daarom vaak naar de rechtbank in uw eigen woonplaats Leeuwarden toe moeten.

  Bleijerveld Juridisch advies kan niet alleen voor u procederen, maar controleert en maakt ook tal van overeenkomsten en contracten. Mocht u een jurist Leeuwarden nodig hebben, kunt u vrijblijvend én gratis contact opnemen met ons. Lees de reviews van andere klanten, ontdek op deze website al onze mogelijkheden of vraag direct gratis een offerte aan voor juridisch advies Leeuwarden.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  juridisch advies Leeuwarden

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.