Juridisch advies oosterbeek

Juridisch advies Oosterbeek

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede
Juridisch advies Oosterbeek van de juristen van Bleijerveld juridisch advies.

Heeft u bijstand of advies nodig in een conflict? Wilt u een contract laten opstellen of controleren door een jurist? Bleijerveld Juridisch advies is er voor zowel particulieren als ondernemers uit Oosterbeek. Ons team van vakkundige juristen helpt u graag op tal van rechtsgebieden.

Wij controleren, procederen bij de rechter en adviseren. Voor juridisch advies Oosterbeek biedt Bleijerveld juridisch advies u wél de deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief. Dat bedraagt namelijk € 125,-. Wij hebben bovendien een snelle service en werken vaak met vaste prijzen. 

Voor meer informatie over juridisch advies Oosterbeek kunt u vrijblijvend en kosteloos contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om gratis een offerte bij ons aan te vragen. Binnen 24 uur krijgt u al een reactie van ons! Meestal nemen we daarin een vaste prijs op.

Neem nu gratis contact met ons op! Of gebruik voor meer informatie over Bleijerveld Juridisch advies het onderstaande navigatiemenu.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  “Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze’ jurist’ , een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!”

  H. van Dijk / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers juridisch advies Oosterbeek

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren juridisch advies Oosterbeek

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Jurist Oosterbeek

  Wilt u de hulp van een jurist Oosterbeek inschakelen? De deskundige én toegankelijke juristen van Bleijerveld Juridisch advies hebben ervaring op vele rechtsgebieden. Wij declareren niet per 6 minuten, rekenen slechts € 125,- per uur en werken zo veel mogelijk met vaste prijzen. U komt bij ons dus niet voor onverwachte kosten te staan, mocht u een jurist Oosterbeek nodig hebben.

  Bleijerveld Juridisch advies heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Juristen Vereniging en door heel Nederland werkzaam. Wij kunnen onder andere voor u procederen bij de rechter. Omdat de gemeente Renkum, waar Oosterbeek onder valt, tot het arrondissement van de rechtbank Gelderland behoort, vinden uw gerechtelijke procedures waarschijnlijk plaats in Arnhem.

  Bleijerveld Juridisch advies kan behalve procederen ook overeenkomsten opstellen of controleren. Als u een jurist Oosterbeek zoekt, kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen. Op onze website vindt u wat wij allemaal kunnen betekenen voor u. Ook is het mogelijk om reviews van andere klanten te lezen of geheel kosteloos een offerte aan te vragen voor juridisch advies Oosterbeek.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  juridisch advies Sneek

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.