Juridisch advies Oosterbeek
Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Arnhem

Bij Bleijerveld Juridisch advies kunt u zowel als mkb’er en als particulier voor bijna alle rechtsgebieden terecht. Ons kantoor is gevestigd in Arnhem en dus maar een steenworp van Oosterbeek vandaan. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn gespecialiseerd in het voeren van de algemene rechtspraktijk of de bedrijfsjuristen in het voeren van de commerciële rechtspraktijk. Bekijk onderstaand menu om meer informatie te krijgen over juridisch advies Oosterbeek.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Oosterbeek

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem. Maar onze juristen zijn in heel Nederland actief en dus ook in het nabijgelegen Oosterbeek. Onze juristen helpen cliënten het meest efficiënt door telefonische en digitale correspondentie, aangezien juridische diensten niet locatiegebonden zijn. Dit maakt dat een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig is. Oosterbeek is natuurlijk maar een kwartier rijden en stelt u daarom een persoonlijke ontmoeting toch op prijs? Kom dan gerust langs bij ons op kantoor op de Delta 44 in Arnhem. Of wij komen naar een door u gewenste locatie! Neemt u eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Oosterbeek.

“In 2011 is een wetswijziging doorgevoerd. Deze wijziging houdt in dat de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot is. Juristen, die geen advocaat zijn, mogen nu ook in de meeste gevallen de gerechtelijke procedures van mkb’ers en particulieren voeren. De meerwaarde van een advocaat is hierdoor nagenoeg weggevallen. Daarnaast heeft een advocaat ook geen meerwaarde voor andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten. Dit scheelt aanzienlijk in uw kostenplaatje. Deze kostenbesparing ziet u terug in een laagdrempelig uurtarief van € 95,-. Een toegankelijk bedrag voor juristen die goed geschoold zijn en rijk aan praktijkervaring. Bent u benieuwd naar de wetswijziging? Lees daar hier meer over. Of neem gerust contact met mij op!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld