Juridisch advies Tilburg

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Tilburg

Een commerciële rechtspraktijk met bedrijfsjuristen voor de mkb’er en een algemene rechtspraktijk voor rechtshulp voor de particulier. Bij Bleijerveld Juridisch advies voor ieder wat wils. Wij streven ernaar om rechtshulp toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom hanteren wij een laagdrempelig tarief van € 95,- p/u. Laat u navigeren door het menu om doelgericht informatie te ontvangen voor Juridisch advies Tilburg.

Gratis offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Tilburg

De gemeente Tilburg valt onder het arrondissement van de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Tilburg heeft een eigen rechtbank. In gerechtelijke procedures zult u daarom in het geval van kantonzaken bij de rechtbank in Tilburg terechtkomen. Nu hoeft er gelukkig bijna nooit meer geprocedeerd te worden als het om rechtshulp gaat. Bij Bleijerveld Juridisch advies stellen we contracten op, procederen we, maar zijn we ook te benaderen voor Juridisch advies Tilburg.

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem en bevindt zich dus niet bij u om de hoek. Vroeger zou dat misschien uit hebben gemaakt, maar tegenwoordig niet meer. Onze juristen zijn door heel Nederland actief. Bijna altijd helpen wij onze cliënten het meest efficiënt door via de e-mail en telefoon te corresponderen. Stelt u een persoonlijke ontmoeting op prijs? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Na het maken van een afspraak kunnen wij bij u langskomen of verwelkomen we u op ons kantoor. Schroom niet om eens contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Tilburg.

Advocaat Tilburg - Juridisch advies Tilburg

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Sinds 2011 is de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot. Dit houdt in dat de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp, zowel voor mkb’ers als particulieren, nagenoeg is weggevallen. Naast buitengerechtelijke diensten, zoals adviseren en het opstellen van contracten, mogen onze juristen nu ook bijna alle gerechtelijke procedures voeren. Omdat de goed geschoolde juristen bij Bleijerveld Juridisch advies geen advocaat zijn, besparen wij aanzienlijk in de kosten. Deze kostenbesparing uit zich in een laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,- p/u. Bent u geïnteresseerd? Lees de wetswijziging via deze link of neem eens contact met mij op!”

    Contact opnemen

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld