Juridisch advies Veenendaal

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Veenendaal

Bleijerveld Juridisch advies is een juridisch advieskantoor waarin verschillende gespecialiseerde juristen een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen een commerciële rechtspraktijk. Dit houdt in dat zowel particulieren als mkb’ers bij ons aan het juiste adres zijn. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of kies de juiste richting, zakelijk of particulier, en u wordt gericht geholpen voor juridisch advies Veenendaal. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Veenendaal

De gemeente Veenendaal valt onder het arrondissement van de rechtbank Midden-Nederland. De rechtbank Midden-Nederland is onderverdeeld in vijf verschillende regio’s. De gemeente Veenendaal valt onder de regio Utrecht. Gelukkig hoeft er in om en nabij 90% van de gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet te worden geprocedeerd. Bleijerveld Juridisch advies stelt contracten op, procedeert, maar is ook te benaderen voor juridisch advies Veenendaal.

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem. Desondanks zijn de juristen van Bleijerveld Juridisch advies actief door heel Nederland. In deze tijd is de meest efficiënte manier om cliënten in de meeste gevallen digitaal of telefonisch te helpen. Een persoonlijke ontmoeting is vaak overbodig. Stelt u een dit toch op prijs? Dan bent u altijd welkom voor een kop koffie op ons kantoor in Arnhem of wij komen naar u toe in Veenendaal. Schroom niet om contact met Bleijerveld Juridisch advies te zoeken voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Veenendaal.

Advocaat Veenendaal - Juridisch advies Veenendaal

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Vroeger was het verschil tussen een jurist en advocaat in de bevoegdheid om te mogen procederen. Sinds 2011 is hier verandering in gekomen. Tegenwoordig hebben ook juristen de bevoegdheid gekregen om bijna alle gerechtelijke procedures voor mkb’ers en particulieren te voeren. Voor andere juridische diensten zoals contracten opstellen en adviseren is een advocaat evenmin noodzakelijk. Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en Mkb’ers nagenoeg weggevallen. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, maar wel goed geschoold en rijk aan praktijkervaring, besparen wij aanzienlijk in de kosten. Deze kostenbesparing uit zich in een laagdrempelig uurtarief van € 95,- p/u. Heeft dit uw interesse gewekt? Lees dan hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Contact opnemen
    Bleijerveld Juridisch Advies - Arthur

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld