Juridisch advies Veghel

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Ede

Bij ons juridisch advieskantoor kunt u zowel als mkb’er en als particulier voor bijna alle rechtsgebieden terecht. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn gespecialiseerd in het voeren van de algemene rechtspraktijk of de bedrijfsjuristen in het voeren van de commerciële rechtspraktijk. Laat u navigeren door onderstaand menu om meer informatie te vergaren over juridisch advies Veghel.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Veghel

Veghel valt onder het arrondissement van de rechtbank Oost-Brabant. De rechtbank Oost-Brabant kent 2 locaties: ‘s Hertogenbosch en Eindhoven. Als u in de omgeving Veghel woont, zult u in gerechtelijke procedures meestal bij de rechtbank in ‘s Hertogenbosch terechtkomen. Tegenwoordig wordt er in het geval van rechtshulp nauwelijks meer geprocedeerd. Bleijerveld Juridisch advies is te benaderen voor juridisch advies Veghel en omstreken, stelt contracten op en procedeert.

Ons kantoor bevindt zich in Arnhem, maar dat neemt niet weg dat onze juristen in heel Nederland actief zijn. Anno 2017 helpen wij onze cliënten efficiënt door telefonisch en digitaal te corresponderen. Dit maakt dat een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig is. Stelt u dit toch op prijs? U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor in Arnhem of wij maken gerust een afspraak bij u op locatie in de omgeving van Veghel. Schroom niet om eens contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over juridisch advies Veghel.

“In 2011 is een nieuwe wet ingevoerd die de macht van advocaten inperkt. Deze wet heeft ervoor gezorgd dat ook juristen, die geen advocaat zijn, vrijwel alle gerechtelijke procedures mogen voeren. Goed nieuws dus voor alle mkb’ers en particulieren, want dit scheelt aardig in de kosten. U hoeft dus geen dure advocaat in de arm te nemen, want onze goed geschoolde juristen met een schat aan ervaring kunnen u met al uw juridische zaken helpen. Wij bieden u een scherp uurtarief van €95,- p/u aan voor al onze juridische diensten. Wilt u meer lezen over deze wetswijziging? Klik dan hier. Als u contact wilt opnemen, kan dat natuurlijk ook!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld