Juridisch advies Venlo

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Venlo

Bij ons juridisch advieskantoor Bleijerveld Juridisch advies is werken verschillende gespecialiseerde juristen die een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen die een commerciële rechtspraktijk voeren. Dit houdt in dat u zowel als particulier en als mkb’er aan het juiste adres bent. Neem eens een kijkje in onderstaand menu om doelgericht informatie te ontvangen voor juridisch advies Venlo.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Venlo

De gemeente Venlo valt onder het arrondissement van de rechtbank Limburg. Venlo heeft geen eigen rechtbank. In gerechtelijke procedures zult u daarom in de rechtbank in Maastricht of in Roermond terechtkomen. Gelukkig hoeft er meestal in het geval van rechtshulp niet te worden geprocedeerd. Bleijerveld Juridisch advies stelt contracten op, procedeert, maar is ook te benaderen voor juridisch advies Venlo.

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem, wat vanzelfsprekend niet in de buurt ligt van Venlo. Dat hoeft tegenwoordig gelukkig niks meer uit te maken. Juridische diensten zijn namelijk niet locatiegebonden. Meestal helpen wij onze cliënten het meest efficiënt door digitaal of telefonisch te corresponderen. Een persoonlijke ontmoeting is daarom vaak overbodig. Stelt u dat toch op prijs? U bent altijd van harte welkom bij ons op kantoor, maar wij maken ook graag een afspraak bij u op locatie in Venlo. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Venlo.

Advocaat Venlo - Juridisch advies Venlo

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd. Deze wetswijziging heeft de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot. Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor zowel de mkb’ers als particulieren nagenoeg weggevallen. Het verschil tussen een jurist en een advocaat zit namelijk in de bevoegdheid om te mogen procederen. Naast procederen, heeft een advocaat voor alle andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, ook geen meerwaarde. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, bespaart u bij ons aanzienlijk in de kosten. Deze kostenbesparing uit zich in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist rijk aan praktijkervaring. Bent u benieuwd naar de wetswijziging of naar ons? Klik hier voor de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!

    Contact opnemen

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld