Juridisch advies Wageningen

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Wageningen

Of u nou mkb’er of particulier bent, bij Bleijerveld Juridisch advies bent u altijd aan het juiste adres. Bleijerveld Juridisch advies beschikt over gespecialiseerde juristen voor de algemene rechtspraktijk en bedrijfsjuristen voor de commerciële rechtspraktijk. Dit betekent dat u bij ons voor bijna alle rechtsgebieden terecht kunt. Maak uw keuze en laat u navigeren door het menu voor meer informatie voor juridisch advies Wageningen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Wageningen

De gemeente Wageningen valt onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland. Tegenwoordig hoeft er bijna nooit meer geprocedeerd te worden als u rechtshulp nodig heeft. Mocht het wel het geval zijn, dan komt u terecht bij de rechtbank Arnhem, aangezien Wageningen geen eigen rechtbank heeft. De goed geschoolde juristen van Bleijerveld Juridisch advies stellen contracten op, procederen, maar verzorgen ook Juridisch advies Wageningen.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, maar onze juristen werken door heel Nederland. In het digitale tijdperk van tegenwoordig helpen wij onze cliënten vaak het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te corresponderen. Heeft u toch behoefte aan een persoonlijke ontmoeting? Geen zorgen, u bent altijd welkom bij ons op het kantoor of maak een afspraak en wij komen naar een door u gewenste locatie. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Wageningen.

“Sinds 2011 is de macht van advocaten ingeperkt. Als gevolg hiervan is de noodzaak van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en mkb’ers sterk verminderd of zelfs overbodig. Niet alleen voor het procederen, maar ook voor alle andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, heeft een advocaat geen meerwaarde. Dit resulteert in een flinke verandering in uw kostenplaatje. Want in plaats van een relatief dure advocaat, kunt u ook bij ons terecht voor een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met een schat aan praktijk ervaring. Wilt u hier meer over weten? Lees op deze pagina de wetswijziging of neem contact met mij op!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld