Juridisch advies Zevenaar

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Zevenaar

Het juridisch advieskantoor Bleijerveld Juridisch advies beschikt over gespecialiseerde juristen die een algemene rechtspraktijk voeren en over bedrijfsjuristen die een commerciële rechtspraktijk voeren. Daarom kunt u voor bijna alle rechtsgebieden als mkb’er of als particulier bij ons terecht. Bekijk onderstaand menu om doelgericht informatie te ontvangen voor juridisch advies Zevenaar.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Zevenaar

De gemeente Zevenaar valt onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland. Mocht er sprake zijn van een gerechtelijke procedure, dan zult u hoogstwaarschijnlijk bij de rechtbank Arnhem terechtkomen. Tegenwoordig hoeft er in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet meer te worden geprocedeerd. Onze juristen bij Bleijerveld Juridisch advies procederen, maar zijn ook te benaderen voor juridisch advies Zevenaar en het opstellen van contracten.

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem, waardoor Bleijerveld Juridisch advies vanuit Zevenaar gemakkelijk en snel te bereiken is. Ondanks deze kleine afstand, helpen wij veel van onze cliënten door digitaal en telefonisch te overleggen en werken. Een persoonlijke ontmoeting is daarom niet altijd nodig. Stelt u dat toch op prijs? Maak gerust een afspraak en kom langs voor een kop koffie op kantoor. Liever de afspraak op de door u gewenste locatie? Ook geen probleem! Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Zevenaar.

“In 2011 heeft de wetgever geprobeerd om de rechtsgang naar de rechter door mkb’ers en particulieren toegankelijker te maken. Dit is gelukt door de exclusieve bevoegdheid van advocaten in te perken. Waar u vroeger een relatief dure advocaat in moest schakelen voor veel juridische diensten, is dat nu niet meer nodig. Want tegenwoordig zijn ook de juristen, die geen advocaat zijn, bevoegd om bijna alle procedures te voeren. Ook kunnen juristen u voorzien van andere juridische diensten namelijk contracten opstellen en het verzorgen van juridisch advies Zevenaar. Omdat u zich uitstekend kunt laten bijstaan door een jurist rijk aan praktijkervaring blijft rechtshulp toegankelijk. Daarnaast bespaart u op deze manier ook in de kosten. Deze kostenbesparing uit zich in een laagdrempelig uurtarief van € 95,- p/u. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier de wetswijziging of neem gelijk contact met mij op!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld