Juridisch advies Zoetermeer

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Zoetermeer

Bleijerveld Juridisch advies biedt hulp voor zowel de mkb’er als de particulier. De gespecialiseerde juristen staan voor u klaar om een algemene rechtspraktijk te voeren en de bedrijfsjuristen om een commerciële rechtspraktijk te voeren. Maak uw keuze in onderstaand menu voor de juiste informatie voor juridisch advies Zoetermeer. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer valt onder het arrondissement van de rechtbank Den Haag. Zoetermeer heeft geen eigen rechtbank. In gerechtelijke procedures zult u daarom bijna altijd bij de rechtbank in Den Haag terechtkomen. Anno 2017 hoeft er gelukkig in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet te worden geprocedeerd. De juristen van Bleijerveld Juridisch advies stellen contracten op, procederen, maar zijn ook te benaderen voor juridisch advies Zoetermeer.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem. Dit is een flink stuk uit de richting van Zoetermeer zult u denken. Gelukkig zijn juridische diensten niet locatiegebonden en helpen wij onze cliënten het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te overleggen en werken. Dit maakt een persoonlijke ontmoeting vaak overbodig. Als u daar toch behoefte aan heeft, dan is dat natuurlijk mogelijk. Maak gerust een afspraak bij ons op kantoor of op de door u gewenste locatie. Neemt u eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Zoetermeer.

Advocaat Zoetermeer - Juridisch advies Zoetermeer

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd. Deze wetswijziging zorgde ervoor dat de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot werd. Vanaf toen is de meerwaarde van een advocaat afgenomen, aangezien juristen nu ook bijna alle gerechtelijke procedures voor mkb’ers en particulieren mogen voeren. Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en Mkb’ers nagenoeg weggevallen. Ook voor alle andere juridische diensten zoals het adviseren en opstellen van contracten, heeft een advocaat geen meerwaarde. Bij ons bespaart u dus aanzienlijk in de kosten. Deze kostenbesparing vertaalt zich in een laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met een schat aan praktijk ervaring. Bent u nieuwsgierig geworden? Zie deze link voor de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Contact opnemen
    Bleijerveld Juridisch Advies - Arthur

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld