Juridisch advies Zwolle

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Zwolle

Het juridisch advieskantoor waar u als mkb’er en als particulier aan het juiste adres bent. Bleijerveld Juridisch advies beschikt over verschillende gespecialiseerde juristen en bedrijfsjuristen om een algemene rechtspraktijk of een commerciële rechtspraktijk te voeren. Kijkt u eens in onderstaand menu om doelgericht informatie te ontvangen voor juridisch advies Zwolle. Of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Zwolle

De gemeente Zwolle valt onder het arrondissement van de rechtbank Overijssel. De hoofdstad van Overijssel beschikt over een eigen rechtbank. Mocht er sprake zijn van een gerechtelijke procedure komt u dus hoogstwaarschijnlijk in Zwolle terecht. Gelukkig hoeft er in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet meer te worden geprocedeerd. Naast procederen, stelt Bleijerveld Juridisch advies ook contracten op en zijn wij te benaderen voor juridisch advies Zwolle.

Ons juridisch advieskantoor is gevestigd in Arnhem, maar onze juristen zijn in heel het land actief. Vaak helpen wij onze cliënten het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te werken en overleggen. Dit maakt dat een persoonlijke ontmoeting meestal overbodig is. Heeft u hier toch behoefte aan? Dan kan dat natuurlijk! Kom gerust bij ons langs op kantoor of wij maken een afspraak bij u in Zwolle. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Zwolle.

Advocaat Zwolle - Juridisch advies Zwolle

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Zo’n 6 jaar geleden is de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot. Als gevolg hiervan is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor particulieren en Mkb’ers nagenoeg weggevallen, aangezien een jurist nu bijna alle gerechtelijke procedures mag voeren. Naast het procederen, is een jurist ook inzetbaar voor andere juridische diensten zoals adviseren en contracten opstellen. Omdat de juristen bij ons geen advocaat zijn, zult u dit terug zien in het kostenplaatje. Wij hanteren namelijk een laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met een schat aan praktijk ervaring. Nieuwsgierig geworden naar de wetswijziging of naar ons? Klik dan hier voor de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Bleijerveld Juridisch Advies - Arthur

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld