Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Barneveld | Op zoek naar een advocaat in Barneveld voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken louter ervaren en deskundige juristen. Wij leveren juridische diensten voor een toegankelijk uurtarief van € 95,-. Bij Bleijerveld Juridisch advies kunnen wij bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Bekijk het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat BarneveldJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Contracten
Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Ondernemingsrecht

Advocaat BarneveldJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overeenkomsten
> Strafrecht
> Overheid
> Arbeidsrecht

Advocaat BarneveldJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

Advocaat Barneveld

Sinds 2011 is de wet veranderd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Barneveld, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast contracten opstellen en het adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen de juristen bij Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Barneveld bij de Rechtbank Arnhem. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als advocaten uit Barneveld het complete pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was voor ons dus niet langer noodzakelijk om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor de juristen bij Bleijerveld Juridisch advies u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Naast honderden particulieren kunnen ook meer dan 300 bedrijven dit reeds bevestigen.

Bleijerveld Juridisch advies

Bleijerveld Juridisch advies levert kwalitatieve en betaalbare juridische diensten die voor iedereen toegankelijk zijn. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat alleen maar uit ervaren en deskundige juristen die de ambitie hebben om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

Bij Bleijerveld Juridisch advies bespaart u als klant duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de wetswijziging uit 2011 geen advocaat Barneveld (meer) hoeven zijn. Deze besparing in uw kostenplaatje kunt u terug vinden in ons laagdrempelig uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-

Inmiddels leveren wij net als een advocaat Barneveld al vele jaren voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk contracten opstellen, adviseren en procederen bij de rechter. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Barneveld, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil om niet te vergeten, is natuurlijk: ons toegankelijke uurtarief van € 95,-.

Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.