Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Dordrecht | Bent u op zoek naar een advocaat in Dordrecht voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken enkel ervaren en deskundige juristen. Bleijerveld Juridisch advies levert juridische diensten voor een laagdrempelig uurtarief van € 95,-. Wij kunnen bijvoorbeeld contracten voor u opstellen, u adviseren, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

 

Advocaat DordrechtJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Ondernemingsrecht
> Contracten
> Vastgoed
Arbeidsrecht

 

Advocaat DordrechtJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Arbeidsrecht
> Overeenkomsten
> Overheid
> Strafrecht

 

Advocaat DordrechtJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Dordrecht

In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Dordrecht, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit betekent dat (bedrijfs)juristen naast het adviseren en contracten opstellen, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Bij Bleijerveld Juridisch advies doen we dit geregeld, net als een advocaat Dordrecht bij de Rechtbank Dordrecht. Deze verandering in de wet heeft er namelijk voor gezorgd dat universitair geschoolde juristen, zoals die bij Bleijerveld Juridisch advies, net als een advocaat uit Dordrecht het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben wij ook onze ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor onze juristen u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Naast honderden particulieren, kunnen meer dan 300 bedrijven dit reeds bevestigen.

 

Advocaat Dordrecht - Juridisch advies Dordrecht

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en daarnaast toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team bij Bleijerveld Juridisch advies bestaat louter uit ervaren en deskundige juristen, die ambiëren om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  Bij Bleijerveld Juridisch advies bespaart u duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de wetswijziging uit 2011 geen advocaat Dordrecht (meer) hoeven zijn. Deze besparing vindt u terug in uw kostenplaatje en in ons toegankelijke uurtarief. Ons uurtarief bedraagt daarom € 95,-

  Inmiddels leveren wij net als een advocaat Dordrecht al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk contracten opstellen, adviseren en procederen bij de rechter. Ons kantoor is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Dordrecht, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelige uurtarief van € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.