Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Eindhoven | Bent u op zoek naar een advocaat in Eindhoven voor juridische diensten? Wij staan graag voor u klaar! Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige juristen. Onze juristen leveren juridische diensten voor een uurtarief van slechts € 95,-. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via het onderstaande menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat EindhovenJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Contracten
> Ondernemingsrecht
> Vastgoed

 

Advocaat EindhovenJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Arbeidsrecht
> Overeenkomsten
> Overheid
> Strafrecht

 

Advocaat EindhovenJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Eindhoven

In 2011 is de wet gewijzigd waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als advocaten uit Eindhoven, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast het opstellen van contracten en adviseren, dus ook kunnen procederen bij een rechter. Dit doen onze juristen geregeld, net als een advocaat Eindhoven bij de Rechtbank Eindhoven. Deze wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen bij Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat uit Eindhoven het volledige pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor wij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen meer dan 300 bedrijven en honderden particulieren reeds bevestigen.

 

Advocaat Eindhoven - Juridisch advies Eindhoven

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Ons team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit deskundige en ervaren juristen met de ambitie om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  U bespaart bij ons duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de wetswijziging uit 2011 geen advocaat Eindhoven (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing vindt u terug in uw kostenplaatje en in ons toegankelijke uurtarief. Dit uurtarief bedraagt daarom slechts € 95,-

  Inmiddels leveren wij net als een advocaat Eindhoven al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk procederen bij de rechter, adviseren en contracten opstellen. Het kantoor van Bleijerveld Juridisch advies is daarom vergelijkbaar met een advocatenkantoor in Eindhoven, aangezien wij dezelfde werkervaring hebben en bovendien gebruik maken van dezelfde systemen. Één belangrijk verschil is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.