Advocaat Tilburg

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Bent u op zoek naar een advocaat Tilburg, omdat u een conflict heeft? Of wilt u graag de hulp van een juridisch specialist voor het opstellen of controleren van een contract? De gespecialiseerde juristen van Bleijerveld Juridisch advies helpen mkb’ers en particulieren uit Tilburg op vele rechtsgebieden.

Wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Wij adviseren, controleren én procederen bij de rechtbank. Heeft u een advocaat Tilburg nodig? Onze (bedrijfs)juristen werken op een professionele én toegankelijke manier. Zo bedraagt ons uurtarief slechts € 125,-, declareren wij nooit per gewerkte 6 minuten en hanteren wij zo vaak als mogelijk vaste prijzen.

Advocaat Tilburg nodig? Op onze website leest u meer over al onze mogelijkheden en kunt u eventueel reviews van eerdere cliënten lezen. Mocht u nog vragen hebben, dan mag u altijd kosteloos contact opnemen. Ook is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Binnen 24 uur krijgt u een reactie, waarin vaak een vaste prijs is opgenomen.

Neem nu gratis contact op met Bleijerveld Juridisch advies! Of gebruik het onderstaande navigatiemenu voor meer informatie over ons.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  Licentieovereenkomst opstellen 1

  In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies.  Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn.  Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was.  Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

  J. Veenbrink / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers advocaat Tilburg

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren advocaat Tilburg

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Advocatenkantoor Tilburg

  Bent u op zoek naar een advocatenkantoor Tilburg? De vakkundige juristen van Bleijerveld Juridisch advies helpen u graag. Wij mogen namelijk door een wijziging van de wet in 2011 in 80% van de gevallen, net als een advocaat Tilburg, voor u procederen bij de rechter.

  Bleijerveld Juridisch advies heeft wel een andere werkwijze dan een advocatenkantoor Tilburg. Zo declareren wij niet per gewerkte 6 minuten, hebben wij voor veel diensten vaste prijzen en hanteren wij een uurtarief van slechts € 125,-.

  Bleijerveld Juridisch advies heeft zich aangesloten bij de Nederlandse Juristen Vereniging. Wij werken door heel Nederland en kunnen onder andere procederen bij de rechtbank. De gemeente Tilburg valt onder het arrondissement van de rechtbank Zeeland-West-Brabant. In gerechtelijke procedures komt u daardoor waarschijnlijk terecht bij de rechter in Tilburg of Breda.

  Wij kunnen naast procederen u ook helpen met het opstellen of controleren van een contract en u advies geven in conflicten. Advocatenkantoor Tilburg gezocht? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem kosteloos contact op.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  Advocaat Herenveen

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam



  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.