Bleijerveld Juridisch advies

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Advocaat Tilburg | Zoekt u een advocaat in Tilburg voor juridische diensten? Bij Bleijerveld Juridisch advies staan we graag voor u klaar! Bij ons werken ervaren en deskundige juristen. Zij leveren juridische diensten voor een toegankelijk uurtarief van slechts € 95,-. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren, contracten voor u opstellen, maar ook voor u procederen bij de rechter. Navigeer via onderstaand menu om doelgerichte informatie te ontvangen.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Advocaat TilburgJuridisch advies voor ondernemers

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

Arbeidsrecht
> Vastgoed
> Contracten
> Ondernemingsrecht

 

Advocaat TilburgJuridisch advies voor particulieren

€ 95,- per uur             
Adviseren, contracten en procederen

> Overeenkomsten
> Overheid
> Arbeidsrecht
> Strafrecht

 

Advocaat TilburgJuridisch abonnement

vanaf € 85,- per maand

> Onbeperkt telefonisch advies
> Onbeperkt contracten en brieven controleren
> Gematigd uurtarief voor alle juridische diensten
> Lees meer over het abonnement

 

Advocaat Tilburg

In 2011 is er een wetswijziging geweest waardoor in 80% van de gevallen (bedrijfs)juristen, net als een advocaat uit Tilburg, ook kunnen procederen bij de rechter. Dit houdt in dat (bedrijfs)juristen naast het contracten opstellen en adviseren, dus ook kunnen procederen bij de rechter. Dit doen wij bij Bleijerveld Juridisch advies geregeld, net als een advocaat Tilburg bij de Rechtbank Tilburg. Deze wetswijziging heeft er namelijk voor gezorgd dat wij als universitair geschoolde juristen net als advocaten uit Tilburg het complete pakket aan juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Het was dus niet langer nodig om bij een advocatenkantoor te blijven werken. Vanzelfsprekend hebben onze juristen ook hun ervaring uit de advocatuur meegenomen in onze huidige rechtspraktijk, waardoor zij u met tenminste dezelfde deskundigheid kunnen bijstaan. Dit kunnen honderden particulieren en bovendien meer dan 300 bedrijven reeds bevestigen.

 

Advocaat Tilburg - Juridisch advies Tilburg

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


  Bleijerveld Juridisch advies

  Bleijerveld Juridisch advies staat voor kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn. Het team van Bleijerveld Juridisch advies bestaat enkel uit deskundige en ervaren juristen die ambiëren om een zo hoog mogelijk rendement en lange termijn successen voor onze klanten te behalen.

  Bij ons bespaart u duizenden euro’s aan kosten, omdat wij sinds de verandering in de wet in 2011 geen advocaat Tilburg (meer) hoeven zijn. Deze kostenbesparing kunt u terug vinden in ons toegankelijke uurtarief. Ons uurtarief bedraagt namelijk slechts € 95,-.

  Inmiddels levert Bleijerveld Juridisch advies net als een advocaat Tilburg al jarenlang voor 90% precies dezelfde juridische diensten, namelijk adviseren, contracten opstellen en procederen bij de rechter. Ons kantoor is daarom te vergelijken met een advocatenkantoor in Tilburg, aangezien wij gebruik maken van dezelfde systemen en bovendien dezelfde werkervaring hebben. Één belangrijk detail is natuurlijk: ons laagdrempelig uurtarief van € 95,-.

  Nederlandse juristen vereniging

  Wij zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.