Advocaat Emmen

advocaat

venlo

Advocaat Venlo

“Contracten, Advies & Procederen”

Wilt u een advocaat Venlo inschakelen, omdat u een conflict heeft? Of zoekt u een juridisch specialist voor het opstellen of controleren van een contract? Bleijerveld Juridisch advies is er voor particulieren en ondernemers uit Venlo. Wij kunnen u namelijk op tal van rechtsgebieden bijstaan.

Wij geven advies, controleren en procederen bij de rechtbank. Bij Bleijerveld Juridisch advies krijgt u wel de deskundigheid, maar betaalt u niet het hoge uurtarief indien u een advocaat Venlo nodig heeft. Bovendien declareren wij niet per gewerkte 6 minuten, brengen wij geen kantoorkosten in rekening en hanteren wij zo vaak als mogelijk vaste prijzen.

De hulp van een advocaat Venlo nodig? Neem dan direct gratis contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie van ons, waarin wij vaak een vaste prijs hebben opgenomen.

Als u nog vragen heeft voor ons, dan kunt u kosteloos contact opnemen voor meer informatie. Het navigatiemenu hieronder is ook te gebruiken om meer te weten te komen over de diensten van Bleijerveld Juridisch advies.

Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:
Find our services

Contracten

v.a. € 95,-

Laat een contract opstellen of controleren door één van onze contractspecialisten. Uiterlijk binnen 3 werkdagen en voor een vast scherp tarief. Bijvoorbeeld:

Advies

€ 125,- p/u

Onze deskundige en ervaren juristen helpen u graag verder. Bij ons krijgt u niet voor iedere 6 minuten een factuur. Wij rekenen ook geen kantoorkosten!

Procederen

€ 125,- p/u

Wij behartigen uw belangen zowel buitengerechtelijk als bij de rechter. In duidelijke en begrijpelijke taal. Wij zijn transparant in de kosten.

Find our references

Beoordeling
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verder
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming / uit Horst
www.dowi.nl
Beoordeling
✓ Beveelt ons aan
Lees verder

Ik ben op een ontzettend professionele manier geholpen! Vanaf het eerste telefonische contact had ik er direct alle vertrouwen in dat het tot een goed einde zou komen. Bij elke vraag kon ik bij ze terecht, echt niets was ze teveel gevraagd. Er was sprake van continu overleg, ideeën werden aangedragen en heel belangrijk: elke afspraak werd nagekomen. Je kan duidelijk merken dat ze een passie hebben voor het vak en met hart en ziel mensen willen helpen!

Ik ben ze ontzettend dankbaar en raad iedereen Bleijerveld Juridisch Advies aan.


Leroy de Vries / uit Deventer