Arbeidsrecht
juridisch advies

Arbeidsbeidsrecht | advies

Ervaren en deskundige juristen op het gebied van een arbeidsrecht nodig? Wij helpen zowel werkgevers als werknemers met alle juridische diensten rondom het arbeidsrecht.

Cliënten met wie wij hebben samengewerkt

Advocatenkantoor
Gratis offerte aanvragen
Waar heeft u hulp bij nodig?
Over ons - MR-A.H.C. (ARTHUR) BLEIJERVELD

Geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast!

Of neem contact op via:

Wat is arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht regelt de verhouding tussen werkgever en werknemer.

Het arbeidsrecht regelt de verhouding tussen werkgever en werknemer. Dit recht regelt onder andere de regels omtrent de uitvoering van het werk, proeftijd, loon, vakantie, transitievergoedingen en ontslag. Wat mag wel en niet en wat zijn bijvoorbeeld de consequenties van een te lange proeftijd? Mag ik eigenlijk wel ontslagen worden? Op hoeveel vakantiedagen heb ik recht? Krijg ik een transitievergoeding als ik mijn werkgever verlaat? Al deze onderwerpen worden geregeld in het arbeidsrecht. Wanneer er problemen ontstaan tussen werknemer en werkgever omtrent de arbeidsovereenkomst bieden de wet en uitspraken van de rechter hier duidelijkheid in.

Daarnaast kan het zo zijn dat er een CAO (collectieve arbeidsovereenkomst) van toepassing is op de arbeidsovereenkomst, in dat geval moet er ook naar de regels die daarin zijn vastgelegd gekeken moeten worden. Als een CAO algemeen verbindend is verklaard of jouw werkgever lid is van een organisatie die een CAO heeft gesloten, dan zijn de afspraken daarin ook voor jou als werknemer van toepassing.

Heeft u een juridische vraag over uw arbeidsrelatie met uw werkgever of werknemer en wilt u hiervoor advies ontvangen? Of wellicht heeft u een conflict met uw werkgever of een van uw werknemers?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag gerust en kosteloos een offerte op!

Vrijblijvende offerte opvragen?

Bij Bleijerveld Juridisch advies werken ervaren en deskundige arbeidsrecht juristen. Wij kunnen u helpen met alle juridische diensten rondom een arbeidscontract. Wij werken voor zowel werkgevers als werknemers.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag gerust en kosteloos een offerte op!

Na een aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag door te nemen en ontvangt u vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een offerte. Zo weet u snel waar u aan toe bent. 

Wij bieden de juiste Juridische hulp bij arbeidscontracten

Kies van welke dienst u gebruik wil maken en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Hierom kiest u voor Bleijerveld Juridisch Advies.

Arbeidscontract opstellen
Arbeidscontract
laten opstellen
v.a. €195,-
Arbeidsovereenkomst
Arbeidscontract
controleren
v.a. € 95,-
Arbeidscontract juridisch advies
Arbeidscontract
advies
v.a. € 125,- p/u

Wanneer heb ik een arbeidsrecht jurist nodig?

Potentiële arbeidsconflicten voorkom je liever

Als er problemen ontstaan omtrent de arbeidsovereenkomst is dit vaak omtrent het ontslag. Het gaat dan met name om de vraag of je wel ontslagen mag worden en of je daar dan een (transitie)vergoeding voor dient te krijgen maar ook of je nog recht hebt op een WW-uitkering. De afspraken omtrent het ontslag worden vaak vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst om te zorgen dat daar later geen twijfel over bestaat.

Andere onderwerpen die problemen op kunnen leveren zijn bijvoorbeeld een te lange proeftijd of het concurrentiebeding. Stel je voor dat je wordt aangenomen voor een periode van 2 jaar. In dat geval mag het niet zo zijn dat de proeftijd dan 6 maanden duurt. Dit is van belang omdat je in je proeftijd zonder reden per direct ontslagen kunt worden.

Find our process

In deze 3 eenvoudige stappen laat u snel en deskundig uw contract opstellen, controleren of krijgt u advies

Stap 1
Gratis offerte aanvragen
Vraag direct een gratis offerte aan. Dit is geheel kosteloos. Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.
Stap 2
Binnen 24 uur reactie
Nadat u contact heeft opgenomen, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reactie, bijvoorbeeld met een vaste prijs voor onze werkzaamheden.
Stap 3
Aan de slag!
Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt van ons binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie. Overeenkomsten of analyses leveren wij pas definitief op als u helemaal tevreden bent en alles voor u duidelijk is, alles voor één vaste prijs.

Juridisch adviseur arbeidsrecht

Een arbeidsrecht specialist nodig?

Bij Bleijerveld Juridisch advies hebben we een aantal arbeidsrecht specialisten. Deze juristen zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, zij helpen je graag verder. Wij kunnen je arbeidsovereenkomst controleren en analyseren of hier bepalingen in zijn opgenomen die nadelig of juist voordelig voor je zijn. Ook stellen we arbeidsovereenkomsten en vaststellingsovereenkomsten op. Daarnaast verstrekken we ook advies over andere arbeidsrechtelijke kwesties.

Ben je op zoek naar juridische hulp in het arbeidsrecht? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Een structurele samenwerking met een bedrijfsjurist?
Klik op de knop en bekijk alle voordelen van ons juridisch abonnement.

More about us

Kwalitatieve en toch betaalbare juridische diensten leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, dát is waar Bleijerveld Juridisch advies voor staat. Onze ervaren en deskundige juristen realiseren dit door efficiënt te werken en slim gebruik te maken van bedrijfsmiddelen.

Our activities last year

Contracten
0 +
Contractwaarde
0 M
Nieuwe klanten
0

Arbeidsrecht jurist of arbeidsrecht advocaat?

In het arbeidsrecht heeft een advocaat meestal geen meerwaarde ten opzichte van een bedrijfsjurist arbeidsrecht.

Veel bedrijven laten zich weerhouden van juridisch advies in het arbeidsrecht vanwege het idee van een hoge rekening van een dure advocaat. Dit is precies het punt waarop Bleijerveld Juridisch advies zich onderscheid. De bedrijfsjuristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en adviseren bedrijven voor een betaalbaar honorarium. Bij Bleijerveld Juridisch advies kunnen ondernemers uit heel Nederland terecht voor juridische advies op het gebied van arbeidsrecht. Wij werken zoveel als mogelijk met vaste prijzen.

Het algemene verschil tussen een bedrijfsjuristen en een advocaat zit in de bevoegdheid om te mogen procederen. Dit verschil is er in het arbeidsrecht niet heel veel. Voor juridisch advies arbeidsrecht of procederen in het arbeidsrecht heeft een advocaat arbeidsrecht dus meestal geen meerwaarde ten opzichte van een bedrijfsjurist arbeidsrecht. Sterker nog, een advocaat arbeidsrecht rekent meestal een veel hoger uurtarief.

De arbeidsrechtjuristen van Bleijerveld Juridisch advies zijn dagelijks bezig in het arbeidsrecht en kunnen u dus uitstekend juridisch adviseren voor al uw vragen over het arbeidsrecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

Een reeks mooie woorden van cliënten die wij mochten bijstaan met onze juridische kennis.

Meer lezen over onze arbeidscontract diensten?

Klantwaarderingen waar we trots op zijn

5/5
5/5
Arbeidscontract opstellen
Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

Qredits -

Almelo

5/5
5/5
Vennootschapscontract opstellen 4
Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

DoWi Handelsonderneming -

Horst

5/5
5/5
Ik heb bij B.J.A. een aanvraag neer gelegd voor het maken van algemene voorwaarden. In mijn werk als ZZPer kom ik veel wurgcontracten tegen die enkel ten voordele zijn van de opdrachtgevers. Met Meneer Bleijerveld heb ik hier vrij ruim en eye-level-hoogte gesprekken over gevoerd waarin ik zeer goed kenbaar kon maken wat mij dwars zat aan die voorwaarden. Hier werd enorm handig op ingespeeld met niet alleen een de gevraagde voorwaarden maar ook advies over hoe ik handig inhoudelijk in kon spelen op sommige van de punten die in die wurgcontracten staan.

Samen gevat: Juridisch maatwerk èn een stukje service op sociaal communicatief vlak in juridische situaties. Zeer tevreden

FB-Techniek -

Lobith

5/5
5/5
Licentieovereenkomst opstellen 1
In 2020 hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening van Bleijerveld Juridisch advies. Wat ons positief verraste was de snelheid van handelen en het geduld om de juridische termen aan ons uit te leggen. Zodat wij ook weten waarom sommige zaken beschreven zijn zoals ze beschreven zijn. Dit alles voor een redelijk tarief, dat vooraf duidelijk gecommuniceerd was. Kortom, speelt er weer wat, dan hoeven we niet meer te kiezen; dan schakelen we gelijk Bleijerveld Juridisch advies in!!

Sellview -

Harderwijk

5/5
5/5
Aannemingsovereenkomst
We doen al een paar jaar zaken met de firma Bleijerveld. ze hebben ons altijd goed geholpen en doen ze op het moment ook nog steeds. van algemene voorwaarden tot aan de rechtbank toe helpen ze en denken mee om alles in goede banen te leiden.

Glaskoning -

Arnhem

5/5
5/5
Juridisch abonnement 3
Wij werken sinds enkele jaren samen met Bleijerveld Juridisch Advies en zijn zeer te spreken over de dienstverlening. Reactie op onze vragen is altijd snel en van hoog niveau. Daarnaast worden we ook pro-actief benaderd over zaken die mogelijk bij ons spelen.

Pontifex Certificatie -

Ridderkerk

5/5
5/5
Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

Maartje Wienke -

Arnhem

5/5
5/5
Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

Jasper Geluk -

Amsterdam

5/5
5/5
Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

Mieke Polman -

Arnhem

5/5
5/5
Samenwerkingscontract opstellen 4
Bleijerveld has been advising us at Wetlands Interntional for the past couple of years. I am impressed by the quality of advice provided and the rapid response to questions. They are also able to explain clearly in English what are often complex Dutch law situations. All in all, a very good and reliable legal service. Based on our experience, I’m happy to recommend the company.

Wetlands International -

Ede (& wereldwijd)