Juridisch advies Eindhoven

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Eindhoven

Bij ons bent u zowel als mkb’er en als particulier aan het juiste adres. Bleijerveld Juridisch advies is een juridisch advieskantoor waarin verschillende gespecialiseerde juristen een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen een commerciële rechtspraktijk. Maak een gerichte keuze in onderstaand menu en laat u informeren over juridisch advies Eindhoven.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Eindhoven

De stad Eindhoven heeft een eigen rechtbank. De gemeente Eindhoven valt onder het arrondissement van de rechtbank Oost-Brabant. In het geval van een gerechtelijke procedure zult u waarschijnlijk op de locatie Eindhoven terechtkomen. Gelukkig wordt er tegenwoordig in het geval van rechtshulp nauwelijks nog geprocedeerd. Bleijerveld Juridisch advies stelt contracten op en is daarnaast ook te benaderen voor juridisch advies Eindhoven.

BleijerveldOns kantoor is gevestigd in de Gelderse hoofdstad Arnhem. Dit is een eindje bij u uit de richting. Gelukkig is de juridische dienstverlening niet locatie gebonden. Net als in de ICT kunnen wij u prima op afstand helpen. Een persoonlijke ontmoeting is daarom regelmatig overbodig. Heeft u daar toch behoefte aan? Dan kan dat natuurlijk altijd. U bent van harte welkom voor een kop koffie op ons kantoor of wij  ontmoeten u op de door u gewenste locatie. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Eindhoven.

Advocaat Eindhoven - Juridisch advies Eindhoven

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Sinds 2011 is de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot. Juristen, die geen advocaat zijn, mogen tegenwoordig bijna alle gerechtelijke procedures voor mkb’ers en particulieren voeren. Naast procederen, kunnen onze juristen ook adviseren en contracten opstellen. Dit maakt dat een advocaat voor deze juridische diensten nagenoeg overbodig is. Dit resulteert ook in een verandering in het kostenplaatje. Wij hanteren een laagdrempelig uurtarief van slechts € 95,- p/u. Voor dit tarief krijgt u te maken met goed geschoolde juristen, die rijk zijn aan praktijkervaring. Wilt u meer te weten komen over de wetswijziging? Klik dan hier. Of twijfel niet om contact met mij op te nemen!”

    Contact opnemen

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld