Juridisch advies groningen

Juridisch advies Groningen

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede

Juridisch advies Groningen van Bleijerveld juridisch advies.

Wilt u procederen bij de rechter? Zoekt u een jurist voor het opstellen of controleren van een contract? Of heeft u juridisch advies nodig? Bleijerveld Juridisch advies helpt zowel particulieren als ondernemers uit Groningen. Onze juristen kunnen u bijstaan op talloze rechtsgebieden.

Wij procederen voor u bij de rechter, controleren contracten, stellen overeenkomsten op en geven juridisch advies. Bleijerveld Juridisch advies heeft een professionele en tegelijkertijd toegankelijke werkwijze. Bij ons krijgt u voor juridisch advies Groningen wél de deskundigheid, maar betaalt u nooit het hoge uurtarief. Namelijk slechts € 125,-. Wij declareren bovendien niet per 6 minuten en hanteren zo veel mogelijk vaste prijzen.

Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen over juridisch advies Groningen? Ontdek op onze website wat wij allemaal voor u kunnen doen. Ook is het mogelijk om gratis en vrijblijvend contact op te nemen of een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie, vaak met een vaste prijs.

Neem direct gratis contact op! Of gebruik het onderstaande navigatiemenu voor meer informatie. 

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  “Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze’ jurist’ , een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!”

  H. van Dijk / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers juridisch advies Groningen

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren juridisch advies Groningen

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Jurist Groningen

  Wilt u een jurist Groningen inschakelen? Bleijerveld Juridisch advies heeft een team van benaderbare en deskundige juristen met ervaring op vele rechtsgebieden. Onze laagdrempelige manier van werken vertaalt zich in een toegankelijk uurtarief: slechts € 125,-. Bovendien werken wij zo vaak mogelijk met vaste prijzen, hebben wij een snelle service en declareren wij niet per gewerkte 6 minuten. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan, indien u een jurist Groningen nodig heeft.

  Bleijerveld Juridisch advies is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging en werkzaam door heel Nederland. Eén van de diensten die wij voor u kunnen verrichten, is procederen bij de rechter. De gemeente Groningen valt onder het arrondissement van de rechtbank Noord-Nederland. In gerechtelijke procedures zult u daarom waarschijnlijk terechtkomen bij de rechtbank in Groningen.

  Naast procederen kan Bleijerveld Juridisch advies ook contracten voor u opstellen of controleren. Mocht u een jurist Groningen nodig hebben, dan kunt u ons altijd kosteloos en vrijblijvend benaderen. Ontdek op onze website wat wij voor u kunnen betekenen, lees de reviews van eerdere cliënten of vraag voor juridisch advies Groningen gratis een offerte aan.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  Juridisch advies Assen

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.