Juridisch advies Groningen

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Groningen

In ons juridisch advieskantoor werken gespecialiseerde juristen. Zo kunt u zowel als mkb’er en als particulier bij ons terecht. Bleijerveld Juridisch advies beschikt over juristen die een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen die een commerciële rechtspraktijk voeren. Dit alles voor een laagdrempelig uurtarief van €95,-. Maak uw keuze in het menu om meer informatie te ontvangen over juridisch advies Groningen.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Groningen

De gemeente Groningen valt onder het arrondissement van de rechtbank Noord-Nederland. Groningen heeft ook een eigen rechtbank. Als er sprake is van een gerechtelijke procedure, zult u daarom hoogstwaarschijnlijk terechtkomen bij de rechtbank in Groningen. Procederen is tegenwoordig gelukkig zeldzaam en hoeft in de meeste gevallen van rechtshulp niet te gebeuren. Onze juristen kunnen naast procederen ook contracten opstellen of zijn te benaderen voor juridisch advies Groningen.

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem. Dat is nogal een eindje uit de richting, zult u zich afvragen. Maar onze juristen beperken zich niet tot Arnhem en omstreken, maar zijn door heel Nederland actief. Voor juridisch advies Groningen en het opstellen van contracten kunt u meestal op afstand worden geholpen. Heeft u toch behoefte aan een persoonlijke ontmoeting? Dat kan! Komt u gerust langs bij ons op kantoor of maak een afspraak op de door u gewenste locatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over juridisch advies Groningen.

Advocaat Groningen - Juridisch advies Groningen

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “In 2011 heeft er een wetswijziging plaatsgevonden. Deze wetswijziging is ingevoerd om de macht van de advocaten in te perken. Tegenwoordig mogen juristen bijna alle gerechtelijke procedures voeren. Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat voor de particulier en voor de mkb’er nagenoeg weggevallen. Als gevolg hiervan hoeft procederen niet meer zo schrikbarend duur te zijn. Naast het procederen zijn er natuurlijk ook andere juridische diensten zoals adviseren en het opstellen van contracten. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, bespaart u bij ons aanzienlijk in de kosten. Deze kostenbesparing vindt u terug in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist met een schat aan praktijk ervaring. Wilt u graag meer informatie over ons of over de wetswijziging? Lees dan hier de wetswijziging of neem gerust contact met mij op!”

    Contact opnemen

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld