Juridisch advies maastricht

Juridisch advies Maastricht

adviseren, contracten en procederen

Juridisch advies Ede
Juridisch advies Maastricht van Bleijerveld juridisch advies.

Wilt u graag een contract laten controleren of opstellen? Heeft u een jurist nodig voor advies of bijstand? Bleijerveld Juridisch advies is er voor particulieren en ondernemers uit Maastricht. Onze gespecialiseerde juristen hebben ruime ervaring op allerlei rechtsgebieden.

Wij kunnen adviseren, controleren en procederen bij de rechtbank. Bleijerveld Juridisch advies heeft een laagdrempelige en professionele manier van werken. Zo werken wij veel met vaste prijzen en declareren wij niet per gewerkte 6 minuten. Voor juridisch advies Maastricht krijgt u bij Bleijerveld Juridisch advies wel de deskundigheid, maar betaalt u nooit het hoge uurtarief: slechts € 125,-.

Voor extra informatie over juridisch advies Maastricht kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om gratis een offerte aan te vragen. U krijgt dan uiterlijk 24 uur later een reactie van ons, vaak met een vaste prijs en altijd zonder onverwachte kosten.

Neem nu kosteloos contact op! Of gebruik het navigatiemenu als u nog meer informatie wilt over Bleijerveld Juridisch advies.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Uitgelichte Review

  “Sinds we met Arthur Bleijerveld werken, betitelen we hem altijd als ‘onze’ jurist’ , een waardevol juridisch vangnet van hoog niveau tegen laagdrempelige tarieven en iedere vraagstelling wordt tot op de bodem uitgezocht. Zeer tevreden!”

  H. van Dijk / NuCall.nl

  Advocaat Emmen

  Ondernemers juridisch advies Maastricht

  Slechts €125,- per uur             

  Arbeidsrecht
  > Ondernemingsrecht
  > Vastgoed
  > Contracten

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Particulieren juridisch advies Maastricht

  Slechts € 125,- per uur

  > Overheid
  > Arbeidsrecht
  > Overeenkomsten
  > Strafrecht

  Lees meer Gratis offerte

  Advocaat Emmen

  Find your reasons

  + Deskundigheid, zonder het hoge uurtarief
  + Geen declaratie voor iedere 6 minuten
  + Geen kantoorkosten
  + Een vaste prijsafspraak
  + Een jurist die toegankelijk is
  + Een jurist voor een lange termijn relatie

  € 125,- per uur

  Jurist Maastricht

  Wilt u de hulp inschakelen van een jurist Maastricht? De vakkundige juristen van Bleijerveld Juridisch advies kunnen u helpen met het opstellen van overeenkomsten, met advies in een conflict of met procederen bij de rechter. Dat doen wij op een toegankelijke manier. Zo rekenen wij slechts € 125,- per uur en werken wij vaak met vaste prijzen. Als u een jurist Maastricht nodig heeft, hoeft u bij ons niet te vrezen voor verborgen kosten.

  Bleijerveld Juridisch advies is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging en staat door heel Nederland cliënten bij. Eén van de werkzaamheden die wij voor u kunnen doen, is procederen bij de rechter. De gemeente Maastricht valt onder het arrondissement van de rechtbank Limburg. U zult in gerechtelijke procedures daarom waarschijnlijk terechtkomen bij de rechtbank in Maastricht.

  Wij kunnen naast procederen ook overeenkomsten voor u opstellen of controleren en u adviseren in een conflict. Jurist Maastricht gezocht? Neem daarvoor direct vrijblijvend contact op of vraag nu gratis een offerte aan voor juridisch advies Maastricht. Op onze website leest u eventueel meer over al onze diensten en vindt u onder meer reviews van andere cliënten.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan
  Juridisch advies Assen

  Find our refrences

  Klik hier voor al onze referenties

  Goede ervaring gehad Bleijerveld Juridisch advies. Goede kwaliteit, professioneel én met een praktische insteek.

  Qredits - Almelo
  www.qredits.nl


  Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd op mijn e-mails.

  Mieke Polman - Arnhem

  Wanneer je iets geregeld wil hebben en in duidelijke taal toegelicht wenst te krijgen. Is Bleijerveld Juridisch advies de juiste plek.

  Wij zijn een Video Productie bedrijf uit Utrecht en Bleijerveld Juridisch advies heeft ons bij verschillende vraagstukken enorm prettig geholpen!

  Made By Lions - Utrecht
  Dim van der Made
  www.madebylions.nl


  Middels Google bij Bleijerveld Juridisch advies terecht gekomen. Na een prettige kennismaking, zijn ze meteen aan de slag gegaan en hebben voor ons op maat gemaakte juridische documenten samengesteld. Ze komen hun belofte na, zijn zeer deskundig en nemen de tijd om de juridische termen duidelijk toe te lichten.
  Wij ervaren de samenwerking als zeer positief, ze zijn pas tevreden als de cliënt tevreden is en dit alles op basis van een eerlijk tarief wat vooraf bekend wordt gemaakt.

  Kortom we zullen in de toekomst zeker terug komen en kunnen een samenwerking met dit professionele bedrijf iedereen aanraden!

  DoWi Handelsonderneming - Horst
  Wim Douven
  www.dowi.nl

   

  Zeer prettige samenwerking. Makkelijk benaderbaar en denkt goed mee. De scherpe prijzen zijn ook mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

  Jasper Geluk - Amsterdam  Via via kwam ik als jonge ondernemer in contact met Arthur en zijn team. Onze bedrijven zitten niet dicht bij elkaar in de buurt, maar ook op afstand luisterden de mensen van Bleijerveld Juridisch advies nauwkeurig naar mijn wensen en maakten in goed overleg de benodigde documenten voor mij klaar. Van kleinschalig wissewasje tot waterdicht contract zijn zij nu mijn go to adviseurs voor een altijd eerlijke prijs.

  DeWit 3D Interieur - Haastrecht
  Sander de Wit
  www.3dewit.nl

  Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Bleijerveld Juridisch advies. Het gevraagde advies kregen we altijd snel en alles is zeer goed uitgezocht. Ik bewonder zijn grondigheid en gedrevenheid en heb telkens weer alle vertrouwen in zijn onderneming.

  Marinka de Haan Uitvaartzorg - Apeldoorn
  Marinka de Haan
  www.marinkadehaan.nl

   

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik door Bleijerveld Juridisch Advies ben bijgestaan. Toegankelijk, deskundig, vlot en adequaat!

  Maartje Wienke - Arnhem


  Wij willen iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van Bleijerveld Juridisch advies. Wij worden altijd heel goed, snel en effectief geholpen door de gedreven medewerkers van Bleijerveld. De communicatie is altijd heel prettig en duidelijk. Het voornaamste voor ons is natuurlijk dat er altijd het meest haalbare uitgehaald wordt!

  AREBHO Service& Advies - Ede
  Wouter van de Goor
  www.arehbo.nl

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
  In de meeste gevallen met een vaste prijs!

  Vraag gratis een offerte aan!

  U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


   Nederlandse juristen vereniging

   Wij (Bleijerveld Juridisch advies) zijn tevens persoonlijk lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.