Juridisch advies Maastricht

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Maastricht

Bent u op zoek naar een juridisch advieskantoor waarin gespecialiseerde juristen een algemene rechtspraktijk voeren en bedrijfsjuristen een commerciële rechtspraktijk? Dan bent u bij Bleijerveld Juridisch advies zowel als particulier en als mkb’er aan het juiste adres. U kunt bij ons voor bijna alle rechtsgebieden terecht. Laat u navigeren door het menu om doelgericht informatie te ontvangen voor juridisch advies Maastricht.

Offerte aanvragen
Reviews Bleijerveld

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Maastricht

De gemeente Maastricht valt onder het arrondissement van de rechtbank Limburg. Maastricht beschikt over een eigen rechtbank waar tevens het gerechtsbestuur zetelt. In het geval van een gerechtelijke procedure zult u dus hoogstwaarschijnlijk bij de rechtbank in Maastricht terechtkomen. Anno 2017 wordt er gelukkig in de meeste gevallen dat u rechtshulp nodig heeft niet geprocedeerd te worden. Bij Bleijerveld Juridisch advies stellen we contracten op, procederen we, maar zijn we ook te benaderen voor Juridisch advies Maastricht.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem. Dit is natuurlijk niet om de hoek van Maastricht. Gelukkig zijn juridische diensten niet locatiegebonden. Wij helpen onze cliënten het meeste efficiënt door digitaal en telefonisch te corresponderen. Stelt u een persoonlijke ontmoeting toch op prijs? Dan is dit natuurlijk te regelen. Wij komen naar een door u gewenste locatie of maak een afspraak bij ons op kantoor. Twijfel niet om eens contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek voor Juridisch advies Maastricht.

Advocaat Maastricht - Juridisch advies Maastricht

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvangst zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.
In de meeste gevallen met een vaste prijs!

Vraag gratis een offerte aan!

U ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat in uw mailbox.


    “Sinds 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd die de macht van advocaten heeft ingeperkt. Dit houdt in dat juristen, die geen advocaat zijn, in bijna alle gevallen gerechtelijke procedures mogen voeren voor particulieren en mkb’ers. Hier heeft u dus geen advocaat meer voor nodig. Naast procederen, verlenen onze juristen ook andere juridische diensten, zoals adviseren en het opstellen van contracten. Omdat onze juristen geen advocaat zijn, zult u deze kostenbesparing onmiddellijk terugzien in uw kostenplaatje. Deze kostenbesparing vertaalt zich in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor een goed geschoolde jurist rijk aan praktijk ervaring. Wilt u meer lezen over de wetswijziging of over ons? Lees dan hier de wetswijziging nog eens rustig door of neem contact met mij op!”

    Contact opnemen

    Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld