Juridisch advies Zaanstad

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Zaanstad

Bleijerveld Juridisch advies is een juridisch advieskantoor dat beschikt over verschillende gespecialiseerde juristen die een algemene rechtspraktijk voeren en ook over bedrijfsjuristen die een commerciële rechtspraktijk voeren. Als gevolg hiervan kunt u als mkb’er of als particulier altijd bij ons terecht. Maak uw keuze tussen zakelijk of particulier in het menu en ontvang de juiste informatie over juridisch advies Zaanstad.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Zaanstad

De gemeente Zaanstad valt onder het arrondissement van de rechtbank Noord-Holland. Ook heeft Zaanstad een eigen rechtbank. Mocht er sprake zijn van een gerechtelijke procedure, komt u dus hoogstwaarschijnlijk daar terecht. Anno 2017 hoeft er gelukkig amper geprocedeerd te worden in het geval van rechtshulp. Bij Bleijerveld Juridisch advies stellen wij contracten op, procederen we, maar zijn we ook te benaderen voor Juridisch advies Zaanstad.

Ons juridisch advieskantoor is gevestigd in Arnhem, maar dat neemt niet weg dat onze juristen door heel het land actief zijn. Juridische diensten zijn niet locatiegebonden, waardoor wij in de meeste gevallen onze cliënten het meest efficiënt helpen door digitaal en telefonisch te corresponderen. Stelt u een persoonlijke ontmoeting toch op prijs? Kom dan gerust bij ons langs op kantoor voor een kop koffie, maar wij maken ook graag tijd voor u vrij om naar de door u gewenste locatie te komen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Zaanstad.

“In 2011 is er een wetswijziging doorgevoerd. Deze verandering in de wet heeft er voor gezorgd dat de bevoegdheid van juristen in kantonzaken is vergroot. Hierdoor is de meerwaarde van een advocaat in de rechtshulp voor mkb’ers en particulieren niet noodzakelijk. Naast procederen, verlenen wij ook andere juridische diensten zoals adviseren en het opstellen van contracten. Hiervoor is een advocaat evenmin noodzakelijk. Door voor ons te kiezen in plaats van een duurdere advocaat bespaart u ook aanzienlijk in de kosten. Deze vermindering uit zich in een laagdrempelig uurtarief van € 95,- voor goed geschoolde juristen met een schat aan praktijkervaring. Bent u benieuwd wat de wetswijziging precies inhoudt? Lees dat dan hier. Of neem gerust contact met mij op!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld