Juridisch advies Zutphen

Bleijerveld Juridisch advies

Juridisch advies Zutphen

Bleijerveld Juridisch advies is een juridisch advieskantoor waar u zowel als mkb’er en als particulier terecht kan. Ons kantoor beschikt over verschillende gespecialiseerde juristen voor de algemene rechtspraktijk en bedrijfsjuristen voor de commerciële rechtspraktijk. Daarnaast hanteren wij een laagdrempelig uurtarief van € 95,-. Dit betekent dat de rechtshulp voor iedereen toegankelijk blijft. Wilt u meer informatie voor juridisch advies Zutphen als particulier of als mkb’er? Kijk dan in het menu hieronder.

“Een betrouwbaar, deskundig en stipt bedrijf. Een zakenrelatie waar ik graag mee samenwerk”

Dhr. D. Vos
eigenaar Straetus Incasso Achterhoek

Juridisch advies Zutphen

De hanzestad Zutphen beschikt over een eigen rechtbank. De gemeente Zutphen valt onder het arrondissement van de rechtbank Gelderland. In gerechtelijke procedures zult u daarom in de meeste gevallen bij de rechtbank in Zutphen terechtkomen. Procederen gebeurt gelukkig tegenwoordig nauwelijks meer als u rechtshulp nodig heeft. Bij Bleijerveld Juridisch advies stellen we naast het procederen ook contracten op en zijn we te benaderen voor juridisch advies Zutphen.

Bleijerveld Juridisch advies is gevestigd in Arnhem, maar onze juristen zijn door heel het land actief. Zutphen is vanaf Arnhem nog geen half uur rijden, desondanks helpen wij onze cliënten over het algemeen het meest efficiënt door telefonisch en digitaal te werken en overleggen. Hierdoor is een persoonlijke ontmoeting nauwelijks nodig. Heeft u hier wel behoefte aan? Dan kan dat natuurlijk ook. U kunt een afspraak maken bij ons op kantoor of wij zijn binnen een half uur bij u! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor juridisch advies Zutphen.

“In 2011 is er een wetswijziging geweest die de bevoegdheid van juristen in kantonzaken vergroot. Naast buitengerechtelijke procedures zoals adviseren en het opstellen van contracten, zijn juristen nu ook bevoegd om bijna alle gerechtelijke procedures voor mkb’ers en particulieren te voeren. Als gevolg van deze wetswijziging blijkt een advocaat vaak overbodig. Door voor ons te kiezen bespaart u ook aanzienlijk in uw kostenplaatje. Dit uit zich in een laagdrempelig honorarium van € 95,- p/u voor goed geschoolde juristen rijk aan praktijkervaring. Als u benieuwd bent naar de wetswijziging kunt u die hier bekijken. Bent u benieuwd naar ons? Dan kunt u natuurlijk gerust contact met mij opnemen!”

Dhr. mr. A.H.C. (Arthur) Bleijerveld